Meer sfeer creëren met stoere lampen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik denk dat de meeste van jullie het inmiddels wel door hebben, want ik vertel er wel vaker over… maar ik hou van producten met een stoere touch. Dat geldt ook voor verlichting! Het mag best een uniek element hebben, een robuuste uitstraling of een verrassend kleurtje. In deze blog wil ik jullie een aantal van mijn favoriete, stoere lampen laten zien.

Maak een statement

Misschien denk je nu: maar waarom zijn stoere lampen eigenlijk zo leuk voor in een interieur? Het belangrijkste, vind ik, is dat je er een statement mee kunt maken. De kleur, materiaal of vorm is vaak bepalend of het echt een statement is. Heb je een lege hoek op een dressoir of ander kastje? Kies dan voor onderstaande lamp. Dit maakt het dan écht helemaal af.

Ga uit je comfort zone

En, dit vind ik ook een belangrijke tip: ga eens uit je comfort zone. Ik kies eerlijk gezegd ook snel weer voor een veilige kleur of vorm. Terwijl als je een keer kiest voor iets anders, je direct zult zien hoe verrassend mooi het staat! Kijk bijvoorbeeld eens naar de tafellamp hieronder; love it.

Keep it personal

Stoere lampen zijn er in veel verschillende soorten, maar het is natuurlijk altijd een must om te kijken naar wat bij jou past. Wat bij een ander misschien erg leuk staat, vind je bij jezelf minder leuk staan. Dat is natuurlijk heel erg normaal! Daarnaast is de ruimte waar de lamp komt ook bepalend. Voor welke hanglamp (zie hieronder) zou jij bijvoorbeeld kiezen? De eerste of de tweede?

Mix and match!

Ik vind dat je stoere lampen goed kunt combineren bij verschillende interieurstijlen. Hieronder zie je een stoere lamp in een vrij rustig en neutraal interieur. Past perfect, toch?!

Ben je ook op zoek naar stoere lampen? De lampen hierboven zijn allemaal van Straluma. Veel keuze én ik vind dat de lampen ook een scherpe prijs hebben. Ideaal! Uiteraard hebben ze ook vele andere stijlen in hun assortiment, ook als je bijvoorbeeld liever een neutrale lamp wilt. Ik zou zeggen… Shopse!

Hou jij ook van stoere lampen? Ik ben benieuwd! Liefs, Larissa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Straluma. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De beste tochtstrippen

Misschien ken je het wel? Er komt altijd tocht in je huis....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *