Meer dan verlichting

Inspiratie tijd: 2 minuten

Verlichting in en rondom het huis is erg belangrijk. Wanneer je aan verlichting denkt, denk je misschien voornamelijk aan een keuken- of tafellamp. Misschien ook nog wel aan die sfeervolle spotjes? Maar je kunt ook verder denken dan dat. Wil je bijvoorbeeld extra effect creëren bij jouw TV? Of wil je de juiste sfeer in jouw woonkamer, vanaf waar je maar wilt? Lideka heeft hier de beste oplossing voor! Word je al nieuwsgierig? Lees lekker verder!

Lideka LED strip

De Lideka Multicolor TV LED strip is ideaal voor de special effects achter jouw smart-TV.  De LED strip van twee meter heeft 60 LED lights die in talrijke kleuren ingesteld kunnen worden. Je hebt dus zelf de keus in welke kleur je het effect wilt hebben. De strip is zelfklevend en kan dus overal aangebracht worden. Niet alleen achter je TV dus! Lideka heeft namelijk ook gewone LED light strips. Deze zijn waterproof waardoor ze ook buiten gehangen kunnen worden. Heb je nu dus een feestje, een romantische date, of gewoon een bank avondje? De Lideka LED strips staan voor je klaar! 

Super handig!

De LED lights hebben nu ook een handige gadget. Naast de levering van de strip met een afstandsbediening, heeft Lideka een smart app gecreëerd waardoor je de lichten met je telefoon kunt besturen. Dit gaat via een ingebouwde bluetooth verbinding, waardoor jij nooit meer hoeft op te staan om de lichten aan te zetten of aan te passen! Ben je benieuwd? Klik dan hier voor de Lideka LED strip!

Solar

Lideka heeft niet alleen LED strips, maar ook solar tuinverlichting en powerbanks. Lekker duurzaam dus! Het is namelijk altijd zo vervelend als je van werk af komt en je telefoon is weer eens leeg. Daar heb je nu nooit meer last van! De solar powerbank gaat dus op zonne-energie. Nadat jouw powerbank volledig is opgeladen, kun je jouw Iphone wel 8 keer opladen! Met het opladen van je powerbank moet je wel een beetje geduld hebben, maar je wordt dan ook beloond met nooit meer een lege batterij! 

De tuinverlichting gaat net als de powerbank op zonne-energie. Zet jouw verlichting zes uur in de zon en geniet van tien uur sfeerverlichting in jouw tuin, oprit of balkon! 

Ben jij net als ons helemaal weg van deze geweldige duurzame verlichting van Lideka? Of ben je volledig omver geblazen door de solar powerbanks? Neem snel een kijkje op de Lideka site!

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waarom dakrandbeveiliging zo belangrijk is!

Eventjes heel iets anders dan je gewoonlijk bij ons gewend bent, maar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *