Light up your home!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Lampen voor in je interieur? Wat mij betreft een musthave. Eigenlijk kunnen we er niet omheen. Ik vind altijd dat de juiste lampen voor meer sfeer en gezelligheid zorgen! Vind je niet? Daarom werd het weer eens tijd om jullie meer te vertellen over prachtige verlichting. In deze blog vertel ik je meer over vloerlampen. Let’s go!

Vloerlampen

Vloerlampen… Groot, klein, opvallend of neutraal. Er is genoeg keuze. Zelf heb ik één vloerlamp in mijn huis staan en ik vind dit eigenlijk te weinig. Vandaar dat ik op zoek ging naar een mooie lamp. Tijdens mijn zoektocht naar een mooie vloerlamp kwam ik ontzettend veel inspiratie tegen. Onder andere bij Meubelpartner.

Industrieel wonen

Wie mij een beetje kent, weet al snel dat ik gek ben op de industriële stijl. Ik hou van een stoer interieur, waarbij wel rust is. Hoe ik daarvoor zorg? De basis is bij mij rustig, maar hier en daar kies ik voor een eyecatcher. Een stoere, robuuste blikvanger bijvoorbeeld. Deze lamp is een mooi voorbeeld hiervan: vloerlamp Jean. De lampenkap heeft een beton look en heeft ook een reflectieverslag. Ik vind de betonnen lampenkap mooi staan bij het houten statief. Stoer, robuust en sfeervol.

Een andere mooie industriële lamp is de ‘Matt’. Ik heb zo’n lamp nog niet eerder ergens gezien, maar ik vind het past perfect bij een stoer interieur. De lamp heeft een beetje een roest uitstraling, wat me erg aanspreekt. Deze vloerlamp heeft ook nog een “broertje”, namelijk met twee lichtbronnen erin. Deze kun je hier bekijken!

Een keer iets anders…?

Laatst was ik met mijn vriend aan het interieur-shoppen en toen zag ik dat er een bepaalde trend ontstaan is op het gebied van lampen, namelijk lampen met een grote glazen lampenkap. Het is echt een keer iets anders! Wel raad ik je dan aan om te kiezen voor een lamp met een laag voltage, anders kan het al snel te fel worden. De vloerlamp ‘Leslie’ is hier een mooi voorbeeld van.

Ben je nieuwsgierig naar mijn favoriet? Dat is ‘Jean-Paul’! En daar bedoel ik natuurlijk gewoon de lamp mee. 😉 Deze vloerlamp heeft een lampenkap van mangohout en een metalen grijze poot. Deze lamp heeft een mooi formaat vind ik zelf.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Meubelpartner. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Nu bij Eyoba: kindermerk Bopita

Er komen steeds meer kindermerken de hoek om kijken. Super leuk! Zo...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *