Light it up!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het nieuwe jaar is van start gegaan, dat betekent misschien ook nieuwe doelen en wensen voor jou. Staat op jouw to-do lijst voor 2023 de aanpak van je interieur op de planning? Wellicht is het bij jou wel tijd voor een geheel nieuw lichtplan. Of stoor je je misschien aan die ene lamp in huis die hard aan vervanging toe is? In deze blog vertel ik je alles over Wever en Ducré en hun prachtige verlichting. Lees je mee?

 

Een lichtplan maken

Gaat er bij het woord “lichtplan” bij jou geen lampje branden? Dat is een bekende term voor interieurontwerpers, architecten en stylisten. Maar voor jou misschien nog niet. Ik leg het graag uit! 

Wanneer je een woning gaat inrichten, maak je een interieur plan. Hierbij is het belangrijk dat je ook denkt aan de verlichting! Daarvoor maak je een lichtplan. Hierin bedenk je waar je lichtpunten wil hebben in je interieurontwerp. Je begint met basisverlichting en neemt daarna ook eventueel spots mee en sfeerverlichting. Dit kun je intekenen in een schets of bouwtekening. 

Een uniek design

Op zoek naar een design lamp? Bij MisterDesign kwam ik Wever en Ducré tegen! Een prachtig merk, met unieke verlichting. De designs zijn net even anders dan de verlichting die je overal kunt vinden. Of het nou gaat om een hanglamp, plafondlamp of tafellamp. Wat jij ook zoekt, dit ga je niet zomaar overal vinden. Of het nou een basic kleur is, of fel groen – zij hebben het! Een uniek design, passend bij iedere interieur stijl.

Eyecatcher

De lampen zijn niet zomaar lampen. Een Wever en Ducré wandlamp is een echte eyecatcher in jouw interieur. Iets wat een echte trend van nu is en je dit jaar nog veel gaat zien bijvoorbeeld, is organische vormen in je interieur. Zo hebben zij ook lampen in organische vormen, helemaal trendy! Ga jij liever voor een strak design in een gouden of zwarte kleur? No problem. Dat is ook zeker weten te vinden. Wil jij helemaal uitpakken? Ga dan voor een lamp met meerdere lichtspots in één!

Welk design spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Column van Irene | Kappers en koffietentjes

Kappers en koffietentjes. Die vullen in mijn woonplaats de lege panden wel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *