De mooiste verlichting voor de badkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Verlichting voor de badkamer is erg belangrijk: voor de juiste sfeer en uitstraling, maar ook voor een goed zicht als je je bijvoorbeeld moet scheren of opmaken… In deze blog vertel ik meer over de mooiste verlichting voor de badkamer. Lees je mee? 

Geschikt voor vocht? 

Als het gaat om verlichting voor de badkamer is het belangrijk dat je goed kijkt of de lampen geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Je wilt natuurlijk wel een veilige situatie creëren, waarbij je kan genieten van jouw badkamerverlichting. 

Soorten verlichting

Misschien ook goed om nog even toe te lichten: er zijn verschillende soorten verlichting. Om te beginnen heb je de basisverlichting. Deze verlichting zorgt ervoor dat de complete badkamer wordt verlicht. Kies bijvoorbeeld voor spots in het plafond. Dit zorgt voor een mooie, goede verlichting. 

Daarnaast heb je ook nog andere verlichting, namelijk de taakverlichting. De naam zegt het eigenlijk al. Een voorbeeld hiervan is een spiegel met daaromheen verlichting. Als laatste heb je uiteraard ook nog de sfeerverlichting. Als je eventjes wilt genieten in bad of onder de douche en je wilt echt een spa moment creëren, dan is sfeerverlichting zeker belangrijk. Kies niet al te felle verlichting, want dit zorgt juist voor minder sfeer. 

Spots bij Paulmann Licht 

De zoektocht begint toch bij de basis, oftewel de basisverlichting. Zo kwam ik bij Paulmann Licht hele mooie spots tegen. Can’t wait to share! Ik kwam deze spots tegen: de gouden binnenkant zorgt voor een prachtige uitstraling. Het is echt een eyecatcher. 

Deze spots zijn er ook nog in andere kleuren. Zo kun je ook voor een zwarte ‘omlijsting’ kiezen of een zwarte binnenkant. Het is maar net wat bij jouw badkamer past. Dat is voor iedereen weer anders! 

Het mooie van deze inbouwlampen is dat naadloos aansluiten op het plafond. Dit zorgt voor een mooie overgang. Door de LED Coins hebben deze spots een warm wit licht. Hierdoor ontstaat veel sfeer. Je kunt de lampen in drie niveaus dimmen; ideaal. 

Ook geschikt voor het toilet

De lampen zijn geschikt voor zowel de badkamer als het toilet. Zoals je op de onderstaande foto ziet, staat het ook hier prachtig. Dit geeft gelijk een goed beeld van de mogelijkheden. 

 

Wat vind jij van deze lampen? Echt een blikvanger, toch?! Wil je meer informatie en/of alle andere spots zien? Check dan de website van Paulmann Licht

 

 

 

 

 

 

#ADFURNLOVERS

 

 

 

 

 


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiratie voor na de vakantie

Net terug van vakantie? Of ben je dit jaar thuis gebleven? Ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *