De mooiste en handigste wandlampen!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Verlichting in huis is misschien wel het meest belangrijke wat er is. Nu het weer eerder donker wordt al helemaal. Je wil natuurlijk wel een warme en gezellige uitstralen in huis. Paulmann Licht heeft een aantal prachtige wandlampen. Ideaal voor naast je bed, in de gang of zelfs in de keuken. Zo heb je ook wandlampen met plankje (inclusief USB-poort) – handig! In deze blog vertel ik je meer over de verschillende modellen. Lees je mee?

Calvani

Deze lampen zien er dus niet alleen superleuk uit, maar hebben ook allemaal een multifunctionele werking. Je hebt namelijk niet alleen licht, maar ook een laadstation voor je telefoon of tablet. Daarnaast fungeert het ook als plankje voor je telefoon of sleutels. De lampen zijn goed te gebruiken als nachtkastje, maar in de keuken is de lamp ook ideaal. Het neemt namelijk heel weinig ruimte in beslag. 

Devara 

Deze lamp is een echte sfeermaker! Doe er bijvoorbeeld een leuke gloeilamp in en het staat gelijk erg gezellig. Zo heb je helemaal geen nachtkastje meer nodig. Dit model is iets groter dan de vorige, wat ervoor zorgt dat je meer spulletjes op het legbord kwijt kan. Het lampje is ook geplaatst op het legbord en hangt er niet boven (zoals de Calvani). 

Kian 

Deze lamp is erg uniek en zeker een echte eyecatcher! Het past perfect in de slaapkamer als leeslamp. Kies voor een leuke gloeilamp met een bijzondere uitstraling. De lamp is voor de helft mat zwart en dat maakt het geheel nog meer eigen. De zwarte accenten gecombineerd met het hout geeft gelijk een industriële uitstraling. Love it!

Welke lamp is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties. En wil je meer zien van Paulmann Licht neem dan een kijkje op de website! Liefs.

 

 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Planten in huis: jouw ticket to the tropics!

Ik hou d’r van: planten! Het geeft je interieur gelijk een warme...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *