Bespaartips op je energierekening

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is weer kouder buiten en vroeg donker. En dit is nog maar het begin, want de winter moet nog komen. Maak jij je zorgen om je energiekosten en hoe je daarmee om moet gaan? Don’t worry! Wij geven je in deze blog graag wat tips om er slim en zuinig mee om te gaan. 

 

LED your light shine

Het najaarszonnetje is heerlijk! Vind je ook niet? Het is alleen jammer dat we deze dagen niet zo lang van het zonlicht en de warmte kunnen genieten als in de zomer, maar dat hoort bij het seizoen! Gelukkig heeft de beste man Edison, vroeger een geniale uitvinding gedaan: de gloeilamp! Kaarsen zijn natuurlijk hartstikke gezellig, maar lampen zijn toch ook wel heel erg fijn en handig. Nu denk je misschien “leuk en aardig allemaal, maar dat kost toch stroom?”. Daar komt onze eerste bespaartip: een XXL LED lamp. We vonden de prachtige Lighto collectie bij Gloeilampgoedkoop.

 

Deze zijn energiezuinig en te vinden in allerlei verschillende soorten. Misschien heb jij wel een vintage interieur stijl, dan is een Vintage LED lamp echt iets voor jou. De lamp is dimbaar, dus je kan de sfeer maken die jij wil met de juiste hoeveelheid licht. 

Ga je toch liever voor een klassieke look, dan kun je ook voor een E27 LED lamp gaan. Ook deze is dimbaar! 

 

Spot on

De Lighto lampen zijn sfeervol en mooi voor in je interieur en met de bovenstaande tips kun je al wat besparen, maar misschien heb jij op andere plekken in huis ook wel spotjes geïnstalleerd. Ook hier hebben we nog een tip voor: een dimbare LED spot! Met spotjes kun je een een ruimte simpelweg verlichten, maar ook kun je deze gebruiken zoals de naam het al zegt: als spotlight. Misschien heb jij dierbare foto’s aan de wand hangen, een one-of-a-kind decoratie item in huis staan of iets anders wat extra aandacht verdient. Dan kun je jouw spots daarop richten en zelf bepalen hoeveel licht je erop schijnt. 

Onze laatste tip is: verbruik niet onnodig stroom. Wanneer je iets niet nodig hebt, haal de stekker er dan uit. Ook kun je bijvoorbeeld een timer stopcontact gebruiken, waarbij je zelf kunt instellen wanneer de lampen aan en uit gaan. Zo laat je de lampen niet onnodig aan.

 

We hopen dat we je met deze tips hebben geholpen en aan de slag kan met besparen! 😉

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Trendy transparant

Een trend die vorig jaar al veel zichtbaar was op allerlei manieren...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *