Zo kleed jij jouw nieuwe woning mooi aan

Inspiratie tijd: 2 minuten

Veel mensen kiezen ervoor om bij hun nieuwe woning ook een nieuwe inrichten te kiezen. Zij zijn dan toe aan iets nieuws en besluiten om de inrichting volledig te veranderen en te vernieuwen. Het meubilair hoeft daarvoor natuurlijk niet volledig worden vervangen, waardoor een Verhuisbedrijf Holland Movers toch handig is om te hebben. Zij brengen het meubilair naar het nieuwe huis, terwijl jij alvast kunt gaan nadenken over de nieuwe inrichting en de aankleding. In deze tekst zullen wij jou wat tips geven over hoe jij jouw nieuwe woning mooi aan kunt kleden nadat je gaat verhuizen naar Haarlem of welke andere stad in Nederland dan ook.

 

Maak een moodboard van jouw smaak

Wat je als allereerste kunt doen bij het inrichten van een nieuw huis is het maken van een moodboard. Hierbij zoek je alle plaatjes, kleuren en foto’s die jij mooi vindt voor in jouw huis en die voeg je samen. Dit wordt de inspiratie voor de inrichting van jouw huis. Met een moodboard breng je direct in kaart wat jij nou eigenlijk mooi vindt en wat jij verwacht van jouw nieuwe woning. Je kunt je het beste ook verdiepen in de verschillende stijlen, misschien kom je op nog meer moois dat jij wilt hebben.

 

Bedenk waar jouw meubilair komt te staan

Het is slim om van tevoren al te bedenken waar al je meubilair moet komen te staan. Op die manier heb je al een beter beeld van hoe je woning eruit komt te zien. Je kunt dan namelijk al eerder gaan nadenken over de accessoires en de aankleding van de ruimte. Het echte aanschaffen stellen de meeste mensen wel uit totdat al het meubilair daadwerkelijk staat, omdat je dan pas echt kunt zien hoeveel ruimte alles inneemt en hoe het eruit ziet. Accessoires kunnen in principe wel al worden gekocht, maar met dingen zoals nieuwe bijzet tafels of stoelen kun je beter wachten.

 

Maak een wensenlijst of boodschappenlijst

Als je meubilair eenmaal staat en je weet wat voor stijl jouw huis gaat worden, kun je beginnen met het maken van een wensenlijst en een boodschappenlijst. op de boodschappenlijst kun je producten zetten waarvan je zeker weet dat je ze wilt hebben, die je het snelst nodig hebt en die je op dat moment ook kunt betalen. Op je wensenlijst zet je de minder belangrijke producten, producten waarvan je nog niet zeker weet dat je ze wilt hebben en bijvoorbeeld ook nieuw meubilair dat je niet direct kunt aanschaffen. Dan heb je een goed overzicht van alles dat er gekocht moet worden en koop je geen onnodige spullen.

Beginnen met het inrichten

Nadat je alle spullen gekocht hebt kun je natuurlijk beginnen met het inrichten van je nieuwe huis. Je huis begint dan eindelijk een geheel te vormen en te voelen als een thuis. Bovendien zullen er vast nog andere dingen zijn die je wilt kopen als je eenmaal alles hebt ingericht. Het kan zijn dat je dingen bent vergeten of dat je bedenkt dat andere spullen mooi zouden zijn bij de andere accessoires en meubels.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

DYYK: uniek en mooi design

Let’s introduce to you… DYYK. Ken jij dit Nederlandse merk al? Onlangs...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *