Van grasveld tot droomhuis

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi, wat leuk dat je mijn blog leest. Niet zo maar een blog, maar mijn allereerste blog voor Furnlovers. Een hele speciale blog dus! Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Fardou, 23 jaar en woon in het mooie Friesland. Om precies te zijn in dé culturele hoofdstad van Europa 2018, Leeuwarden! Kijkend naar de titel van deze blog vraag je je misschien af of ik op een grasveld woon, maar dat is gelukkig niet zo. Begin 2017 heb ik samen met mijn vriend een nieuwbouwhuis gekocht wat als het goed is over een paar weken wordt opgeleverd. Ik zeg ‘als het goed is’, want je weet het natuurlijk nooit! Ik neem je in mijn blogs voor Furnlovers graag mee met een kijkje in ons huis. Via @plekjeonderdezon (Instagram) deel ik ook kiekjes van ons toekomstige plekje onder de zon.

Dat moment dat je je handtekening zet voor een huis wat er nog niet staat, het blijft raar. Af gaan op tekeningen, plaatjes en je gevoel dat is wat je doet. Begin 2017 zetten we de handtekeningen en nu is het einde dan eindelijk in zicht. Na de koop van het huis of moet ik zeggen stuk grond, bouwtekening of nog niet bestaand huis moesten we al vrij snel veel keuzes maken. De keuken, de badkamer, maar ook waar moeten de stopcontacten en lichtpunten komen. Erg lastig om bijvoorbeeld een lichtpunt voor boven de eettafel te kiezen als je nog niet eens een eettafel hebt. En ook daar kom je wel weer uit, je bouwtekening is in zo’n proces in ieder geval heilig!

Voorjaar 2017 toen er nog geen huis stond, maar wel een container van het bouwbedrijf!

Onderstaande foto is zoals de situatie nu is! We missen nog een raam/kozijn beneden, maar voor de rest schiet het echt op! We tellen af naar de oplevering in week 10, yay!

Om je nog een klein kiekje te geven in het huis, hieronder de foto van onze keuken. Dit is de keuken die we hebben uitgezocht en waar we heel happy mee zijn. Ik ben zo benieuwd hoe het straks is als de keuken daadwerkelijk in ons huis staat. Het is een L-vorm keuken met een schiereiland de woonkamer in. De kastjes zijn mat wit en het blad een beton look van keramiek. En en en  we krijgen een Quooker, yes!

Super leuk dat je mijn eerste blog voor Furnlovers hebt gelezen! Ik kan niet wachten op het moment dat ik jullie ons huis van binnen kan showen, maar daarvoor wachten we rustig op de sleutel. Keep you posted!

X Fardou (@plekjeonderdezon)

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor het stylen van je keuken

De keuken is voor mij één van de belangrijkste dingen in huis....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *