Help! Door wie laat ik mijn meubels veilig ophalen, verzenden en bezorgen?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Waarschijnlijk heb je het zelf al wel een keer meegemaakt: je hebt iets besteld voor in huis en het komt te laat, beschadigd of helemaal niet aan. Of het wordt wél geleverd, maar het wordt letterlijk net over de drempel afgezet. Ik snap dat nooit zo goed en wil juist graag net dat beetje extra service. In deze blog geef ik je graag een aantal tips én stel ik een professioneel bedrijf aan je voor: Meubelsbezorgen.nl! 🙂

Meubels verzenden?

Volgens mij is het verzenden van meubels toch een ander verhaal dan bijvoorbeeld het verzenden van kleding of iets anders dat minder kwetsbaar is. Meubels zijn toch wel voorwerpen die groot, breekbaar of onhandig te verzenden zijn. Des te belangrijker dat iemand je goed helpt. Heb je binnenkort een verhuizing? Let dan extra goed op. 😉

verhuizen designmom
Bron: designmom

Tip #1: schakel een professional in

De eerste tip is misschien voor de hand liggend, maar toch maken veel mensen deze fout. Men kiest bijvoorbeeld voor snel en gemakkelijk. Don’t do it! Vergelijk en kijk verder dan de eerste persoon/het eerste bedrijf die je tegenkomt.

Tip #2: vraag om advies aan je omgeving

Vaak is het ook wel zo dat je omgeving (vrienden, familie, kennissen) ervaring heeft met dergelijke bedrijven. Vraag hen vooral om advies, want misschien krijg je wel te horen dat je echt niet of juist wel voor een bepaald bedrijf moet kiezen.

Tip #3: let op de prijs

Kijk ook goed naar de tarieven. Zijn de tarieven wel fair en niet te hoog? Of is het juist ongeloofwaardig laag? Kies niet altijd voor de goedkoopste. Let ook goed op de prijs-kwaliteitverhouding! Je wilt uiteraard wel een goede service!

Tip #4: maak goede afspraken met de leverancier of transporteur

Wil je jouw meubels op een bepaalde dag ergens geleverd hebben? Spreek dit dan goed af. Voorkom onduidelijkheden! Kies bijvoorbeeld voor een bedrijf die ook ‘s avonds levert als dat jou goed uitkomt. Dan hoef je in ieder geval geen vrij te nemen van je werk! Een goed voorbeeld hiervan: Meubelsbezorgen.nl levert van 09:00 tot 21:00 uur. Super handig! En, mocht het een keer voor 09:00 uur beter uitkomen? Geen probleem! Maak dan gewoon een afspraak en leg alles uit, dan wordt het aangepast. Een flexibel bedrijf dat flexibel is (voor zowel helpen met sjouwen als flexibele tijden) is erg fijn om mee samen te werken. Je zult daar zeker profijt van hebben.

vtw
Bron: @vtwonen

Meubelsbezorgen.nl

Laatst kwam ik een bedrijf tegen waar ik direct enthousiast over werd: Meubelsbezorgen.nl. De naam zegt het eigenlijk al. 😉 Wat me direct opviel is dat dit bedrijf net dat beetje extra geeft: persoonlijk contact, vriendelijke mensen en een goede service. Ze kijken alles goed na en kunnen je eventueel ook van dienst zijn bij het monteren van meubels. Zowel zakelijk als particulier: je bent aan het juiste adres bij Meubelsbezorgen.nl. Toen ik hen sprak, kwam het bedrijf op me over als een betrouwbaar, persoonlijk en eerlijk bedrijf. Iemand die jou echt goed kan helpen. Aanrader dus! 🙂

Je kunt bij Meubelsbezorgen.nl terecht voor diensten, zoals:

  1. Meubels bezorgen;
  2. Meubels monteren;
  3. Meubels opslaan;
  4. Meubels verhuizen (particulier/zakelijk).

Ik hoop dat ik jou heb kunnen helpen! Verhuizen, verzenden… Eigenlijk moet je het gewoon ervaren! Doe jouw ervaring ook op bij Meubelsbezorgen.nl. Mocht je nog meer informatie willen over Meubelsbezorgen.nl, stuur dan gerust een mailtje naar ze via info@meubelsbezorgen.nl of vul hun contactformulier in.

Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsord bericht. 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Hoe style je een mooie kersttafel?

December is toch wel de gezelligste maand van het jaar! Hierbij horen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *