5 handige verhuistips

Inspiratie tijd: 2 minuten

Verhuizen… Het kan soms een hoop stress opleveren. En, omdat je bij ons alles leest op het gebied van wonen en interieur, vind ik dat het tijd is om wat aandacht te geven aan verhuizen! Ik geef je handige tips en voordat je het weet loopt jouw verhuizing helemaal soepel. 😉

#1: Begin op tijd

Volgens mij stellen de meeste mensen datgene vaak uit waar ze geen zin in hebben. Ook al gaat het om het opruimen van je kledingkast. Maar toch is de eerste tip om op tijd te beginnen. Het scheelt je zoveel, komt ‘ie…, tijd! Als je op tijd begint, dan zul je zien dat je efficiënter werkt dan dat je alles in één keer, gehaast, moet doen. Daarnaast scheelt het ook een hoop stress.

#2: Organiseren

Door de dozen te nummeren, een naam te geven of een andere herkenning te geven, zal het uitpakken straks ook een stuk gemakkelijker gaan. Je zet dan gewoon de dozen in de kamer waar het uiteindelijk moet staan en tadaaa!

#3: Schakel hulp in

Ik snap dat je veel zelf wil doen, maar dat kan gewoon niet altijd. Woon je in een appartement of flat? En is dit niet op de eerste verdieping, maar de zevende? Dan heb je toch echt wel wat hulp nodig. Een verhuislift huren biedt hiervoor dé oplossing.

#4: Wijzig op tijd je adres

Voor degene die net zijn verhuisd zullen misschien wel denken: oja, dat had ik toen ook… Je vergeet het zo snel om je adres te wijzigen. Het gevolg is dat de nieuwe bewoners elke keer jouw post ontvangen en jij weer (onnodig) dit moet ophalen.

#5: Checklist!

Een verhuizing wil je niet gehaast en gestrest doen. Iets wat je zeker zal helpen is een verhuischecklist. Een goede voorbereiding scheelt gewoon écht een hoop werk.

Deze 5 tips zijn je misschien wel of niet bekend, maar het gaat erom dat je soms even bewust moet zijn van het feit dat je aan de slag moet of een professional moet inschakelen om je te helpen. Bijvoorbeeld een professioneel verhuisbedrijf. Je zult ontdekken dat je dan aan een hoop punten nog niet hebt gedacht. Bijvoorbeeld zoiets als genoeg parkeerplekken, een oppasplek voor kinderen/dieren of het checken van de meterstanden in het nieuwe huis. Voordat je het weet zit jij te genieten van je nieuwe plekkie!

download
Bron

Ga jij binnenkort verhuizen of ben je onlangs verhuisd? Ik ben benieuwd naar jouw tips! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsord bericht.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Zo geef je jouw interieur een persoonlijk tintje

Om van je huis een thuis te maken, moet een interieur in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *