Koken tijdens jouw verbouwing: kookblok!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Misschien ben jij op dit moment wel aan het verbouwen, of staat dat op de planning. Als de keuken dan tijdelijk niet te gebruiken is, hoe los je dat dan op met eten? Je kunt niet voor lange tijd alleen maar eten bestellen, buiten de deur eten of magnetronmaaltijden eten. Een verbouwing kost al genoeg en er gaat niets boven een gezonde en zelfgemaakte maaltijd. Wij hebben een handige tip hiervoor. Lees je mee?

Dichterbij je droomhuis

Na lang sparen is het dan eindelijk zover: je kan verbouwen! Misschien heb je jouw droomhuis net gekocht waarin je de nodige aanpassingen moet doen. Of misschien woon je al langere tijd met plezier, maar is het tijd voor wat vernieuwing. Hoe dan ook, je komt steeds een stapje dichterbij jouw droomhuis! Je loopt echter op één ding wel vast… je kunt geen gebruik maken van de keuken. Oh no! 

Geen zorgen. We hebben iets super handigs voor je ontdekt: Kookblok! De naam zegt het al een beetje. Het is een kookblok, maar dan mobiel. Whut?! Ja het bestaat! Het is gewoon een mini keuken in een koffer. Ideaal.

Kookblok bij jou thuis

Via de website kun je gemakkelijk jouw kookblok reserveren. Om er zeker van te zijn dat deze tijdens de gewenste periode beschikbaar is, adviseren we om minimaal drie weken van te voren jouw reservering door te geven. Als jij de betaling van de reservering hebt afgerond, is deze definitief. Wanneer je het kookblok graag voor langere tijd wil huren is het zelfs nog voordeliger, want speciaal voor een langer tijdsbestek is de prijs scherper. Het blok bevat een 2-pits fornuis en een spoelbak. Dus je kunt niet alleen koken, maar ook gebruik maken van een kraan. Je kan dus gewoon afwassen, je handen wassen en meer. Een unieke complete service, tot in de keuken. 

Lukt het jou niet om drie weken van te voren te reserveren en heb je met spoed een kookblok nodig? Dan kun je altijd contact opnemen via een mail of via whatsapp. Dit kun je ook gemakkelijk via de website doen!

Extra leuk: Op 24, 25 en 26 maart 2023 is Kookblok te bewonderen op de Eigen Huis en Design Beurs, in de jaarbeurs in Utrecht. Ook kun je daar natuurlijk terecht voor eventuele vragen! 

 

Ben jij benieuwd? Bekijk hier hoe Kookblok werkt of kom gezellig langs op de beurs!

 

Written By
More from Furnlovers

Ontdek de kunst van cocktails met de Vacu Vin cocktail set

Cocktails zijn de perfecte manier om een feestje te houden of om...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *