Een strak interieur tot aan de deur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Heb jij na een zoektocht en misschien ook wel lang sparen eindelijk een eigen woning? Gefeliciteerd! Alleen die deuren… die passen nou eigenlijk net niet helemaal bij de rest van jouw interieur. Herkenbaar? Gelukkig zijn deuren ook te vervangen! Lees mee in deze blog over de strakke deuren van Aluwdoors.

 

Strak staal design

Deuren gebruik je misschien wel het meest van alles in jouw woning. Daarom is het belangrijk dat ze lang mee kunnen gaan en tegen een stootje kunnen. Daarnaast wil je ook dat de deuren mooi in jouw interieur stijl blenden. Liever een eyecatcher dan een doorn in het oog toch? Als je deze dingen belangrijk vindt, dan speel je met stalen deuren wel op safe! Ze zijn verkrijgbaar op maat, dus er is zeker weten wat voor jou te vinden.

Get inspired

Wist je dat er ook stalen wanden zijn? Dit is een super mooie manier om een afscheiding te creëren, maar toch een open ruimte gevoel te behouden. Niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten is dit mogelijk. Wil je dat jouw terras zowel in de zomer- als winter een fijne lounge plek is? Dan zijn de wanden en deuren een ideale manier om ervoor te zorgen dat dit kan. Dit is nog maar een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Het is altijd goed om eerst te oriënteren. Eerst eens wat inspiratie opdoen! Niet alleen voor de indeling en voor welke ruimte je het wil gebruiken, maar ook voor de kleur bijvoorbeeld. Ga je voor zwart, wit of lijkt bronskleur je juist tof in jouw interieur? 

Wat vind jij belangrijk?

Nog iets om over na te denken is over de scharnieren. Deze zijn belang voor hoe de deur sluit. Wil je liever dat de deur automatisch sluit? En wat je ook niet moet vergeten voor de langere termijn is onderhoud. Een goede keus voor onderhoudsvrije deuren die soepel draaien en automatisch sluiten zijn de taatsdeuren. Deze deuren zijn twee kanten op te openen en voorzien van een softclose systeem, waardoor ze zacht dichtvallen. Kortom: de keuze is reuze! 😉

Wat ook super handig is, is dat je via een configurator gemakkelijk vooraf kunt berekenen wat de kosten zouden zijn voor jouw gewenste design. Je kunt daarin aangeven welk soort deur of wand je wil en welke afmetingen. Niet alleen de kosten kun je zo vooraf inzien, maar ook zie je dan al een voorproefje van het eindresultaat! 

 

Ben jij al inspiratie aan het opdoen op de site? Of ben je zelfs al bezig in de configurator? Laat ons weten waar jij voor gaat!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Cadeautips van Maison Berger

Ben je op zoek naar een cadeau, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *