Op vakantie in eigen land

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het idee van kamperen geeft mij kriebels. En daarmee bedoel ik geen goede kriebels. Maar ik kan me zeker voorstellen dat het ook avontuurlijk is en mooi, alleen ben ik te gehecht aan de luxe om me heen. Herken jij jezelf hierin en vind je het ook jammer dat je niet op camping avontuur kan? Dan heb ik goed nieuws! Ook jij en ik kunnen gaan kamperen, mét luxe. Lees je mee?

Het mooie zuiden

In deze tijd is ver reizen niet meer zo makkelijk en vanzelfsprekend. Maar wist je dat in ons eigen land ook super veel mooie plekken zijn? Vooral als je richting het zuiden van het land reist, zal je verrast worden door de mooie omgeving waar je terecht komt! Ik vond het zelf een uitdaging om mezelf toch de rust en het vakantiegevoel te geven, zonder ver weg te gaan. Ik ben zoals ik al eerder noemde toch wel gewend aan de nodige luxe. 😉 Maar zoals ik al zei, als je richting het zuiden rijdt dan twijfel je eraan of je nog wel in Nederland bent. Zo ging ik mijn laatste vakantie naar vakantiepark Limburg, genaamd De Leistert. Na een drukke en bewogen tijd kon ik wel wat ontspanning gebruiken en ik kan je zeggen: dat is daar gelukt!

Glamping

Ik denk dat ik wel duidelijk heb gemaakt dat ik op mijn vakantie wel luxe nodig heb. Als ik op vakantie ga dan wil ik wel de nodige comfort om me heen. Kamperen lijkt me erg leuk en avontuurlijk, maar dat geeft me niet de ontspanning waar ik deze vakantie naar zocht. Gelukkig bestaat daarom glamping Nederland! Nog nooit van gehoord? Glamorous kamperen. Maak van deze twee woorden één en daar heb je het: glamping. Het is eigenlijk gewoon traditioneel kamperen, maar dan met een gouden randje. Zo kun je toch genieten van de kampeer-ervaring, op jouw manier! Top toch? Wil je liever een ander soort accommodatie? Ook dat is geen probleem bij de Leistert. Denk bijvoorbeeld aan een bungalow, een 4-persoons Lodge, een safaritent of iets anders. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Tropische sferen

Iets wat ik belangrijk vind aan een vakantie, is dat ik ook lekker kan zwemmen. Water heeft een ontspannende werking én zwemmen is natuurlijk ook super leuk. Gewoon lekker drijven en wegdromen of juist van de glijbaan en een rush krijgen van de snelheid. Dit kan allemaal in het subtropische zwembad. Waterpret voor iedereen! Ga je met het gezin op vakantie? Ik kan me goed voorstellen dat kindvriendelijkheid een must is. De Leistert heeft een kindvriendelijk karakter en heeft veel faciliteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Je kunt samen genieten in het zwemparadijs, maar er zijn bijvoorbeeld ook programma’s opgezet met dans, knutselen en diverse spellen. Genoeg te beleven! 

Naast een hoop ontspanning, vind ik het ook belangrijk om lekker in beweging te blijven. Daar zijn gelukkig ook genoeg mogelijkheden voor bij de Leistert. Je kan bijvoorbeeld roeien in de roeivijver, lekker uit je dak gaan op het sportveld of een challenge aangaan bij de tafeltennistafel. Wie wil jij uitdagen voor een potje ping-pong?

Ik was blij verrast met deze vakantie. Alles waarvan ik dacht dat er een vliegreis voor nodig was, dat heb ik gewoon gevonden in eigen land! Wordt Limburg ook jouw volgende bestemming? 😉

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een Instagram-huis

Na een flinke poos (je kent het wel, druk met werk, nieuw...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *