Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Inspiratie tijd: 2 minuten

De huidige maatregelen maken alles een stukje lastiger. Het is dan een hele opluchting als je er even tussenuit kan. Op vakantie gaan is wat ingewikkelder dan normaal, maar dat houd je toch niet tegen? Je kunt altijd nog lekker met de camper of caravan ergens in Nederland gaan kamperen. Of naar het buitenland, even weg uit het land. Maar waar moet je eigenlijk aan denken? Ik denk graag met je mee! Lees je mee? 

Water!

Je gaat op vakantie en bent dus even onderweg. Wanneer je zelf gaat kamperen zijn er niet altijd watervoorzieningen. Je zult dus zelf water mee moeten nemen. Je kan ervoor kiezen om flessen in te slaan om uit te drinken, maar je hebt niet alleen water nodig om te drinken. Daarnaast heb je namelijk ook water nodig om af te wassen, jezelf te wassen en nog voor veel meer dingen dan je denkt. Gelukkig kan je hiervoor een eigen watertank meenemen! Om te drinken kun je kiezen voor een schoonwatertank. Hoe praktisch is dat? 

 

Voor ieder een formaat

Afhankelijk van welke caravan of camper jij rijdt, zijn er verschillende soorten watertanks. Bij de ene caravan vind je deze boven het wiel en bij de ander weer op een andere plek. Bij Rotterdam Plastics ga je zeker weten de juiste vinden. Naast dat het verschilt op welke plek in de caravan of camper deze zich bevindt, zijn er ook verschillende formaten waar je uit kan kiezen. Misschien ga je wel kort op reis en heb je aan een kleiner formaat genoeg. Van plan om een langere reis te maken? Dan is het handig om voor een groter formaat te gaan.

Alle weersomstandigheden

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Daarom is het handig om je daarop voor te bereiden. Zorg ervoor dat je warm en droog kan zitten als het frisser en kouder is, maar zorg er ook voor dat je hier met het inpakken van je koffer rekening mee houdt. Wat je het beste kan doen is je in laagjes kleden. Zo kan je wat uitdoen als het warmer wordt of wat erbij aantrekken als het afkoelt. Vergeet ook niet om slippers mee te nemen! Want niet alleen als het zonnig en warm is zijn deze handig, maar als je bijvoorbeeld op een camping gaat douchen is het fijn om op je slippers te gaan. 

 

Ga jij nu goed voorbereid op reis? Vergeet niet om je watertank te checken, maar vergeet vooral niet om te genieten! Enjoy your trip. 😉

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De kracht van radiatorbekleding

Al eerder hebben we een makeover gedeeld met jullie, waarin we de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *