Don’t forget to hydrate!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ga je binnenkort een weekendje weg? Misschien ben je in het bezit van een camper en heb je een aantal leuke dagen weg gepland. Het is verstandig om dan wel goed voorbereid op pad te gaan! In deze blog geef ik je een aantal tips en vertel ik je meer over watertanks en het nut daarvan. Laten we eens kijken! 

 

Spullen pakken en gaan

Het voordeel van een eigen camper is dat je op elk moment van de dag kunt gaan. Heerlijk op pad, met familie, vrienden of alleen. Het is goed om dan altijd de juiste spullen te pakken. Je wil niet te veel meenemen, maar het is ook jammer als je de cruciale spullen mist. Maak een lijstje en ga na wat je in het dagelijks leven altijd of vaak gebruikt. Op deze manier weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. 

 

Watertank

Een watertank mag ook niet ontbreken in je camper. Er zijn hier veel verschillende mogelijkheden in. Wellicht heb je een watertank nodig om drinkwater of andere vloeistoffen in op te slaan en te vervoeren. Ik kwam bij Rotterdam Plastics handige watertanks tegen. Bijvoorbeeld een watertank van 4 liter. Ga je niet met de camper op reis, maar verblijf je in een tent? Ook dan zijn watertanks erg handig. Je kunt dit namelijk gebruiken als tegengewicht om tenten op hun plaats te houden. Dit wordt ook vaak gebruikt bij bouwplaatsen. Het is voorzien van hendels, dus het kan gemakkelijk worden verplaatst. 

 

Wielkuiptanks en meer

Ook kun je kiezen voor een wielkuip tank. Dit is eenvoudig te installeren in voertuigen, caravans, campers en kampeerbussen. Kortom: bij Rotterdam Plastics kun je terecht voor veel verschillende watertanken. Ook voor een watertank 2000 liter. Daarnaast kun je bij hen terecht voor allerlei accessoires en benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan PVC T-stuk of meer. Op deze manier weet je zeker dat je alles op de juiste manier bevestigt. 

De route voorbereiden

Weet je al de route die je wil gaan rijden? Kijk dan vooraf al eens naar de route op Google Maps bijvoorbeeld. Hierdoor ben je beter voorbereid en weet je ongeveer al hoe je moet rijden. Je kunt dan ook checken op welke plekken je een pauze kunt inlassen om wat te eten en naar het toilet te gaan en waar je kan tanken. Dit zorgt voor veel rust. 

 

Ga jij weleens op reis met een camper, caravan of camper bus? Wie weet is een watertank dan ook iets voor jou, check it out. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Light it up!

Het nieuwe jaar is van start gegaan, dat betekent misschien ook nieuwe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *