Interstil: de minimalistische stijl in jouw huis!

Inspiratie tijd: 3 minuten

De minimalistische stijl: wat is het eigenlijk? Eigenlijk betekent het basic, clean en strak. Deze stijl verkrijg je door al het onnodige weg te laten. Het is dus echt het weglaten van al het ‘overtollige’. Laat overbodige accessoires weg en leg de nadruk op de basis. Op deze manier creëer je rust en ruimte in je interieur. Ik heb een aantal meubels gevonden bij Meubelpartner die je kunnen helpen om jouw huis om te toveren tot een minimalistisch paleis!

Gelukkig zijn er een paar dingen waar je op kunt letten, wanneer je jouw huis in een minimalistische stijl wilt veranderen. Ik ga het hebben over de drie belangrijkste:de kleuren, stoffen en verlichting! Zo kwam ik het merk Interstil tegen, die perfect aansluit bij de minimalistische stijl.

EETTAFEL ‘RAN’

In één woord: prachtig! Juist doordat het allemaal zo eenvoudig wordt gehouden. Less is more!  Combineer deze eettafel met lichte of donkere meubels. Beide zal er mooi uitzien, doordat de kleuren neutraal zijn. ‘Neutrale’ kleuren voeren de boventoon: wit, grijs en zwart. Deze neutrale kleuren zijn prachtig te combineren met felgekleurde spullen in huis: gekleurde kussens en gordijnen zijn een perfect tegengewicht voor het dominerende wit of grijs.

Eettafel Ran

WANDREK ‘WALL’

Dit wandrek is een mooie decoratie wat goed bij de minimalistische stijl past. Plaats er neutrale en strakke woonaccessoires in en je versterkt het geheel. Je kunt ervoor kiezen om het wandrek met veel accessoires aan te kleden, maar je kunt er ook maar twee of drie accessoires opzetten. Dit geeft dan weer een heel ander effect. Het ligt er echt aan hoe de rest van je interieur eruit ziet. Als je kijkt naar deze foto, storen de vele spulletjes op het wandrek niet. Juist omdat de tafel en stoelen eenvoudig zijn.

Wandrek

DRESSOIR ‘SPICY’

Dan door naar het volgende prachtige meubel. Ik wil jullie dit super leuke dressoir laten zien met een echte minimalistische basiskleur. Door de rustige grijze kleur kun je dit leuke dressoir met veel meubels en accessoires combineren. Houd je interieur rustig door de kleuren van je accessoires hetzelfde te houden als je meubels, net zoals op onderstaand plaatje.

Kastttt

 

EETKAMERSTOEL ‘EIFFEL’

Ik geloof dat ik hier niets over hoef te zeggen… Deze beauty’s maken je interieur af. Meestal worden deze gebruikt om als eetkamerstoel aan een eettafel te zetten, maar ze kunnen ook prima door als extra zitgelegenheid in de woonkamer of als bureaustoel. We love it!

STOELENEIFFEL

Ik ben benieuwd welke stijl jij in huis hebt en wat je van de minimalistische stijl vind? Zou je hiervoor gaan? Xoxo Sara.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Meubelpartner. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Meubels waarmee je een sprookje creëert in eigen huis

Laatst ben ik op zoek geweest naar een mooie tafel voor het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *