Eetkamerstoelen in de Scandinavische stijl

Inspiratie tijd: 3 minuten

Laatst had ik het er toevallig nog met mijn zus (die haar eerste huis heeft gekocht!) over… eetkamerstoelen. Het is soms zo lastig om de juiste stoelen te vinden voor bij de eettafel. Er is veel mogelijk en daarnaast wil je ook dat het past binnen je budget. Allemaal dingen die ontzettend belangrijk zijn. Ik hoop dat je na het lezen van deze blog wat meer inspiratie hebt en ideeën voor (nieuwe) eetkamerstoelen.

Materialen

Welke materialen spreken jou aan? Het is ontzettend belangrijk om daar naar te kijken. Hierdoor zorg je er namelijk ook voor dat het bij je eettafel past. Het totale plaatje is ontzettend belangrijk. Wat is jouw favoriete materiaal? Neig je meer naar de natuurlijke materialen, zoals hout, leder, linnen enzovoorts. Of hou je juist van donkere materialen, zoals staal, ijzer? Of moderne materialen, bijvoorbeeld meer plastic? Waarschijnlijk heb je het al door… ontzettend veel keuze!

schermafbeelding-2016-12-05-om-13-08-13

Eetkamerstoelen: pick your favourite one!

Met stoelen wil je het liefst zo lang mogelijk doen. Vaak is het een aardige investering, dus denk er goed over na. Kies voor een tijdloos design. Stoelen waar jij nog lang niet op bent uitgekeken.

#1 Eleonora eetkamerstoel ‘Vera’.

Deze kleur… love it! Deze stoel heeft een metalen frame en de zitting is bekleed met PU-leder. De ‘Vera’ van Eleonora is mooi om bijvoorbeeld te plaatsen bij een robuuste, houten tafel. Liever geen blauwe/petrol kleur? Kies dan voor een andere kleur, want deze stoel is ook in antraciet, bruin en cognac.

schermafbeelding-2016-12-05-om-12-21-03

#2 LaForma eetkamerstoel ‘Danai’.

Op en top Scandinavisch is deze stoel: eenvoud, hout, rustige kleuren… you name it. Leuk detail: de rugleuning van de stoel heeft een gestikt honingraatmotief. Ook deze stoel is te verkrijgen in meerdere kleuren.

schermafbeelding-2016-12-05-om-12-23-30

schermafbeelding-2016-12-05-om-12-23-23

#3 La Forma eetkamerstoel ‘Kenna’.

Deze stoel zie je waarschijnlijk wel vaker voorbij komen. Ik vind sowieso de kuipstoel ontzettend leuk! De ‘Kenna’ heeft een kunststof zitting en de poten zijn van beukenhout. Ook verkrijgbaar in zwart.

schermafbeelding-2016-12-05-om-12-32-45

#4 La Forma eetkamerstoel ‘Lars’.

Het onderstel van de ‘Lars’ vind ik erg speels. Dit komt vooral ook door het onderstel! Ook deze stoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk donkergrijs, baby blauw en lichtgrijs.

schermafbeelding-2016-12-05-om-13-01-35

Welke eetkamerstoel is jouw favoriet? Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

YouTube: tweede video nu online!

Zoals jullie weten zijn we actief bezig met ons YouTube kanaal en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *