Uitgelicht: het merk Eichholtz

Inspiratie tijd: 2 minuten

Er zijn zoveel merken op het gebied van interieur, wonen en design. Een breed aanbod, enorm veel keuze én mogelijkheden om je interieur mee af te maken. Ken jij het merk Eichholtz al? Ik stel het merk graag even aan je voor! ;­)

Eichholtz
Het Nederlandse merk Eichholtz is één van de meest toonaangevende labels in de interieurbranche. Inmiddels bestaat het merk al ruim 20 jaar en is opgericht door Theo Eichholtz. Het is een merk van luxe en klasse. Dat is duidelijk te zien aan de unieke stijl. De meeste producten bestaan uit hoogglans staal, glas of leer, waardoor deze luxe uitstraling benadrukt wordt. Een ultieme sfeer? Dat krijg je zeker met deze producten van Eichholtz.

Onderstaande stationsklok is een mooi voorbeeld van de uitstraling van Eichholtz. De stationsklok is gemaakt van aluminium met een hoogglans van nikkel. Daardoor ontstaat een glans over de gehele klok.

stationsklok-eichholtz (1)

Design verlichting
Verlichting is iets dat niet kan ontbreken in een huis. Ik denk dat jullie het daar wel mee eens zijn. Design verlichting geeft sfeer en bepaalt de uitstraling van je huis!  De voet is van kristal glas, wat een mooie touch geeft aan deze lamp! Een echte eye-catcher. 

IMG_0277 kopiâren (1)

Wil je liever een ander soort verlichting dan een lamp(je)? Woonaccessoires kunnen ook zorgen voor een prettige verlichting en sfeer. Hoe? Denk bijvoorbeeld aan een mooie kaarsenset zoals hieronder. Het is een duurzame kaars, want je hoeft er alleen maar een nieuw waxinelichtje in te doen! Ideaal!

Kaarsen sfeer foto Eichholtz (1)

Eichholtz online kopen bij Wilhelmina Designs
Wilhelmina Designs heeft een duidelijke stijl. Deze stijl kenmerkt zich door een strakke afwerking, kwalitatief hoogwaardige materialen, warme kleuren en een mooi design. Super handig dat je gewoon vanuit huis je bestelling kan plaatsen en dat je ook nog eens twee jaar garantie hebt op alle producten in de webshop. Naast het merk Eichholtz, vind je ook andere merken zoals Claudi, De Kussenfabriek, Winter-Home, Deknudt Mirrors, Braid Concept, Nomon Clocks en Contardi Lighting.

Heb jij Wilhelmina Designs al op onze shoppage gezien? Hier lichten wij de leukste, mooiste en meest inspirerende webshops voor je uit! Neem eens een kijkje bij Wilhelmina Designs op de shoppage!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Weekly favourites: 10 mooiste banken

De juiste bank vinden voor je woonkamer? Niet altijd even gemakkelijk! We...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *