Uitgelicht! De mooiste handgemaakte kleden van Sukhi

Inspiratie tijd: 2 minuten

In een eerder blog kon je onze winterfavorieten al bewonderen. Voor de koude dagen is het altijd fijn om lekker warme plaids, kussens of kaarsen in huis te hebben. Maar hoe zit het met de koude voetjes? In de meeste huizen zien we geen vloerbedekking in de woonkamer. Hier zijn we de meest prachtige houten-, giet-, parket- of stenenvloeren. Maar deze zijn in de winter vaak ijskoud! Hoe houden we dan onze voetjes warm?

Warme voeten met zachte kleden
Een goede oplossing voor de koude voeten in de winter zijn natuurlijk sokken of sloffen. Maar dat staat natuurlijk niet zo leuk als een mooi handgemaakt kleed in de woonkamer. Met een kleed op de vloer sta je niet telkens met je voeten op de koude vloer, maar op een heerlijk zacht kleed. Zo heb ik zelf een houten vloer en doordat wij enkel glas hebben is het vaak erg koud in de winter. Naast dat een kleed functioneel erg handig is, staat het ook nog eens erg sfeervol in huis en maak je jouw huis helemaal winter-klaar.

DHRUV     alfombras_interiors_web_

Handgemaakte kleden; ecologisch verantwoord en duurzaam
Wanneer je voor een kleed kiest, vind ik het belangrijk dat het een duurzaam kleed is, die lang mee gaat en onder goede omstandigheden is gemaakt met de hand. Na lang zoeken kwam ik de mooiste handgemaakte kleden tegen die ik tot nu toe gezien heb. Bij Sukhi.nl kwam ik prachtige kleden tegen. Als je nog niet overtuigd was van een kleed in de woonkamer, dan zou je dat nu spontaan worden. Hier vind je bijvoorbeeld mooie bolletjeskleden, welke we tegenwoordig steeds terug zien in een interieur van nu.

Rond, vierkant, klein, groot, zwart, rood, blauw.. Wat is jouw voorkeur?
Op Sukhi.nl vind je kleden in allerlei vormen, maten en kleuren. Het leuke is dat je een kleed kunt kiezen die jij leuk vindt, in de vorm en kleur, en dan zelf de grootte kunt kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard maat (dit zijn er een stuk of 10), maar je kunt ook kiezen voor een eigen gekozen maat. Handig als je bijvoorbeeld een ruimte hebt met een specifieke vorm. Zelf ben ik helemaal verliefd geworden op de Melisa vloerkleed. Dit kleed is gemaakt van katoen, geitenhaar en wol en is puur en ongeverfd. Dit kleed is zacht, warm en enorm sfeervol!

MELISA2 (1)

Wat vinden jullie van dit kleed? Zouden jullie ook voor dit kleed gaan, of zou je eerder een ander prachtig kleed kiezen?

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe werkt een waterontharder precies?

Op onze website delen we regelmatig handige tips om bijvoorbeeld fijner, duurzamer,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *