Light up your house… with colours!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Light up your house with colours?!” zul je misschien denken… Jazeker! Dat doe je met de lampen van Mioni. We besteden er regelmatig aandacht aan: lampen. Lampen voor sfeer, gezelligheid en gemak. Een must in een interieur vind ik! Maar je moet wél een lamp vinden die bij jou past en die je goed kunt gebruiken, toch?! Afgelopen maandag hebben we al even aandacht besteed aan de mooiste vloerlampen; dit keer vertel ik je graag meer over Mioni. Lees je mee?

Mioni
Misschien ken je deze webshop al en misschien niet, ik stel ze in ieder geval graag even aan jullie voor. 😉 Mioni staat voor een krachtig design, met een speels en temperamentvol karakter. Je kunt inderdaad bij ze terecht voor lampen, maar ook voor meubels en kleinmeubels. Met passie wordt alles ontworpen door de designers en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Modern, retro en een luxe touch? Dát is Mioni. Wat duidelijk zichtbaar is, is het stadse karakter: “het vertaalt zich in het strakke en stoere design, met een warme uitstraling.” Hoe ze dit doen? Door het gebruik van onder andere marmer, fossil stone, keramiek en hout. Love it! De collectie is ook te bekijken in diverse winkels!

TIP: Mioni is actief op Facebook en sindskort ook op Instagram, dus ook daar vind je boordevol inspiratie.

De accentkleuren die veel gebruikt worden in het assortiment zijn fuchsia, oranje, rood, geel en groen. Een krachtige en prachtige uitstraling! Dat zie je bijvoorbeeld ook in onderstaande lamp: de “Vetro”. Deze hanglamp straalt gewoon vrolijkheid uit! Het zijn vier tulpvormige lampen, die in één lijn hangen. Leuk om te gebruiken in een interieur met veel kleuren, maar het kan juist ook goed bij een wat donkerder interieur als een echte eye-catcher! Liever een andere kleur? De “Vetro” is ook te verkrijgen in zeven andere kleuren.

Schermafbeelding 2016-05-24 om 18.10.51

Een klein eenvoudig lampje voor op een bijzettafel is altijd handig. Althans, dat vind ik! Vooral handig in de buurt van de TV: kijkt toch een stuk prettiger! Vind je niet? De “Testa” is een functionele, vrolijke tafellamp. Ook deze lamp is te verkrijgen in zeven andere kleuren: choose your favourite! Het lampje is gemaakt van verchroomd staal en mat glas.

Een andere tafellamp is de “Cappello”. Deze lijkt een beetje op de “Testa”, maar heeft een andere poot en vorm. Ook leuk voor op een nachtkastje! Tevens te verkrijgen in zeven vrolijke kleuren.

 Schermafbeelding 2016-05-24 om 18.50.18

Ik vind dat er best wel wat kleur gebruikt mag worden in een interieur en daar horen lampen ook bij! Kies een keer voor iets anders en neem een vrolijk kleurtje zoals je hierboven ziet. Zo heb je net een wat vrolijkere setting in bijvoorbeeld je slaapkamer of in de woonkamer.

En, wat vind jij? Gebruik jij kleur in je interieur of zou je meer kleur willen gebruiken? Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is!

Check Mioni voor meer informatie over de lampen en de vele andere meubels!
Hieronder alvast wat inspiratie. 🙂

Schermafbeelding 2016-05-24 om 18.57.40

Schermafbeelding 2016-05-24 om 18.59.10

Schermafbeelding 2016-05-24 om 19.00.40

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Eigen huis en haard: 4 x anders

Vind jij het ook zo leuk om te spelen met je interieur?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *