Binnenkijken bij… June Interiors!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vorige week gingen we langs de winkel van June Interiors in Arnhem. Wat een super leuke winkel: ik keek mijn ogen uit! Daarom deze keer een binnenkijker bij June Interiors. Ik heb een aantal foto’s gemaakt om jullie te inspireren en hopelijk net zo enthousiast te kunnen maken als ik ben!

Juneinterior4

June Interiors
June Interiors is een label die opgezet is door Lisa en Berinda. Twee dames die weten wat mooi, uniek en functioneel is! De ontwerpen zijn door hen gemaakt en de meubels worden gemaakt door meubelmakers in de regio. De meubels zijn stuk voor stuk indrukwekkend. Zulke mooie, vrolijke kleuren. Als je een kast koopt voor de kinderkamer, kan je het in de toekomst ook nog uitstekend gebruiken in de woonkamer of in een andere kamer. Ideaal! Het design is een combinatie van Scandinavisch design, mooie kleuren, grafische vormen en natuurlijke materialen. Ik weet zeker dat je er nog lang niet op uit bent gekeken! Maar ook de accessoires zijn super leuk: mooie prints en vrolijke illustraties!

Juneinterior21

Kortom: bij June Interiors ben je zeker aan het goede adres voor de leukste (kinder)meubels, accessoires en textiel.

Hulp nodig? Geen probleem!
Ik merkte direct dat er een fijne en gezellige sfeer is in de winkel. Iedereen wordt goed geholpen en als je er eventjes niet uitkomt of onvoldoende inspiratie hebt, helpen Lisa en Berinda je graag verder! Ook handig als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand.

Bed/Bank James
Hoe gaaf is dit! Een combinatie van een bedje en een bank: de James! Het is praktisch, maar het ziet er ook leuk uit. Stiekem nog even naar je kleintje kijken? Ga dan gewoon even lekker op de stoel er naast zitten 😉

Juneinterior32

Juneinterior37

Schommelen!
Een leuke schommel is het tegenwoordig helemaal! Je ziet het steeds vaker voorbij komen. Deze is zeker een aanrader: prachtig robuust.

Hieronder een impressie van meer leuke accessoires, meubels en meer:

Juneinterior1

Hoe leuk zijn deze handvatten van de commode?! Te leuk!

Juneinterior14

DSC_0226

DSC_0259

En, ben je al net zo enthousiast als ik? Ik zou zeggen: ga vooral eens langs June Interiors en laat je inspireren!

Juneinterior20

Juneinterior15

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De seizoenen van de warme materialen!

De tijd waarin we weer warme materialen gaan gebruiken breekt aan. Persoonlijk hou...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *