Welke tuinmeubels passen het best bij me?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Wil je toch nog even genieten van de laatste zomerdagen en avonden? Ik geef je verschillende tips die je kunt gebruiken om te bepalen welke tuinmeubels bij jou passen. Lees je gezellig mee?

Tip #1 de geschikte eethoek vinden

Buiten eten met vrienden of familie is toch super gezellig? Let wel op een aantal punten voor je een eethoek voor buiten koopt. Met hoeveel mensen wil je eraan zitten? Als er vaak vrienden of familieleden over de vloer komen is het wel fijn dat je niet met tafels en stoelen hoeft te sjouwen. Als je een kleine tuin hebt kun je de eethoek het beste in de richting van de tuin plaatsen. Het materiaal van de tafel is ook een belangrijk punt. Een tafel van hout is makkelijk te verplaatsen en geeft een warme uitstraling aan je tuin. Een populaire houten tafel een tafel gemaakt van stijger hout. Deze ziet er super mooi uit, maar gaat helaas niet zo lang mee. Kies daarom bijvoorbeeld Douglashout. Een tafel die levenslang mee gaat is er een van natuursteen. Deze is wel moeilijk te verplaatsen door zijn enorm zware gewicht. Tuinmeubelen.nl heeft bijvoorbeeld leuke tuinsets.

Tip #2 een loungeset plaatsen

Loungebanken … Daar kun je heerlijk op chillen in de tuin! Maar er is zoveel keus tussen al die prachtige loungesets. Maar waar moet je nu op letten tijdens het kopen van een loungeset? Test allereerst even of die wel echt lekker zit of ligt. Ook Hierbij is het weer belangrijk dat je een loungeset met goede kwaliteit kiest. Is het wel duurzaam hout? is het ijzer of kunstof wel sterk genoeg? De kussens moeten ook vocht afstotend zijn. Je wilt natuurlijk geen lelijke vlekken in je kussens. De laatste tip om de geschikte loungeset te vinden is het kijken naar de ruimte. Er zijn vaak grote loungesets gepropt op een heel klein stukje terras. Dus kijk voor je een z’n set koopt eerst goed naar de afmeting en waar je hem wilt neerzetten.

Tip #3 geen kou tijdens de zomeravonden.

Je wilt natuurlijk het liefst zo lang mogelijk buiten zitten met het mooie weer. Je hebt al een deken om je heen. Een saaie terras verwarmer ziet er niet zo sfeervol uit. Daarom heb ik de gouden tip om je zomeravond nog meer warmte en sfeer te geven! Plaats bij je zit gedeelte een vuurtafel. Dit geeft super veel sfeer en warmte. Je kunt ze krijgen in verschillende uitvoeringen. Een stoere beton look of een romantische fake houten uitstarling. De vuurtafel staat bijvoorbeeld heel erg tof bij een loungeset.

Wat doen jullie tegen de kou tijdens de zomeravonden? Ik ben benieuwd.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Is jouw tuin zomerklaar? Dit is hoe je het regelt

Hoe maak ik mijn tuin klaar voor de zomer? Goede vraag. In...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *