Welk tuinhuis past bij jou?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een tuinhuis is super handig voor in je tuin! Je kunt er verschillende doeleinden voor hebben. Er zijn ook super veel verschillende tuinhuizen. Welke past bij jou? Lees het in deze blog!

Met overkapping

Als je ervan houdt om tot laat in de avond nog buiten te kunnen loungen, dan is een tuinhuis met overkapping een must. Zet er een heerlijke loungset in bijvoorbeeld! Je kunt er ook een mooie lange tafel met stoelen aanzetten, zodat je met al je vrienden eraan kan eten. Wil je het super luxe maken, zet er dan een jacuzzi onder. 😉 Een tuinhuis met overkapping is super multifunctioneel, omdat je én opbergruimte hebt én je er lekker onder kan zitten.  Je kan zelfs indelen hoeveel overkapping ruimte en opbergruimte je wilt.

Veel opbergruimte

Bij gebrek aan opbergruimte, in bijvoorbeeld de garage, is een tuinhuis met opbergruimte een goede keuze. Je kan er van alles in opbergen, zoals tuingereedschap, tuinkussens, tuingereedschap, enzovoorts. Heb je geen garage, maar wel een tuin? In een een tuinhuis met veel opbergruimte kan je ook je fietsen kwijt.

Kleine tuin, klein tuinhuis

Een tuinhuis met weinig opbergruimte hoeft niet nutteloos te zijn. Je kan er schapjes in maken, zodat je alsnog je ruimte goed benut. Ook creëer je hierdoor extra ruimte. Zorg wel dat je alles goed gesorteerd hebt, je wil er natuurlijk nog wel makkelijk iets terug vinden of snel iets kunnen pakken.

Tuinhuis met serre

Een tuinhuis met een serre eraan vast is super praktisch. Je kan hier het hele jaar door van genieten. Maak er je tweede woonkamer van! Ook heb je zo het gevoel dat je nog een beetje buiten bent.

Wat kun je ermee doen?

Je kunt voor een tuinhuis verschillende doeleinde hebben. Je kunt er een leuke bar in maken om er met vrienden lekker in te borrelen. Bij een groot tuinhuis kun je er ook een logeerplek van maken. Ben je een echte knutselaar of gewoon superhandig? Maak er je eigen werkplaats van! Zo kan je en al je gereedschap kwijt en je kan rustig je gang gaan.

Hoe zou jij je tuinhuis inrichten? Ik ben benieuwd! Liefs, Romée. 

Dit is een gesponsord bericht. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Trendy spotlight vloerlampen bij Eyoba

Lampen geven niet alleen veel sfeer in een ruimte, maar zijn ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *