Warm blijven tijdens de koude dagen met Evolar

Inspiratie tijd: 3 minuten

Brrrr! Even wennen weer, of niet? De temperaturen zijn weer gedaald en het is weer de cozy time van het jaar. Lekker knus wegkruipen onder een dekentje op de bank. Maar… wel zonde van het terras wat je gezellig hebt ingericht en waar je in de zomer zo lekker hebt kunnen zitten. 🙁 Niet getreurd! Wij hebben tips voor jou om ook deze dagen van je terras te kunnen genieten. Lees je mee?

 

Heat it up!

Heb jij ook zo genoten van de heerlijke zomeravonden op je terras? Lekker borrelen, barbecueën of gewoon chillen totdat de zon ondergaat. Heerlijk! Maar dat hoeft niet over te zijn. Want onlangs kwamen wij in aanraking met Evolar. Zij hebben een prachtig assortiment aan heaters voor je terras. Zo kun je ook tijdens de koudere en donkere dagen nog lekker genieten van jouw buitenplekje bij de warmte van een terrasverwarmer

Super handig, want je kunt de heater elektrisch neerzetten waar jij wil en het is ook nog eens een mooi design

 

Get cozy

Heb jij wel een terras, maar is het eigenlijk alleen functioneel en kan het nog wel wat gezelligheid gebruiken? Dan helpen we je graag met wat tips om je terras gezellig en winterproof aan te kleden.

 

Tip #1 kussens

Heb jij alles wat je nodig hebt om lekker comfy te kunnen zitten? Kussens maken de boel altijd comfortabel en zien er ook nog eens gezellig uit. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een loungebank maken van pallets en deze bekleden met palletkussens. Of misschien heb je al een mooie loungeset staan, zorg dan voor extra sfeer en comfort met sierkussens.

Tip #2 planten

Als je buiten bent wil je natuurlijk kunnen genieten van groen om je heen. Misschien heb jij geen tuin maar echt alleen een balkon of terras, dan kun je zelf mooie potten of bakken neerzetten met planten. Je kunt voor alleen groen gaan, maar er zijn ook mooie planten die in de herfst bloeien met prachtige kleuren zoals bijvoorbeeld de Zilverkaars. Deze bloeit in augustus, september en oktober.

TIp #3 licht en warmte

Zoals we hierboven al vertelde kun je ook in de koude maanden lekker warm zitten met heaters op je terras. Als jij geen fan bent van een staand model, is een hangende terrasverwarmer misschien meer iets voor jou! Ook kun je voor extra sfeer en warmte zorgen door gezellige kaarsen en een buitenlamp neer te zetten of op te hangen en een mooie plaid neer te leggen. 

 

Is jouw terras al ready voor de koude dagen? Je weet nu in ieder geval hoe je lekker warm buiten kan zitten! 😉

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Relaxen in je favoriete fauteuil

Mist er nog iets in je huis? Vind je dat je nog...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *