Voordelen van een muurparasol

Inspiratie tijd: 3 minuten

Zijn jullie ook helemaal klaar met het koude weer? Ik in ieder geval wel! Om met mijn gedachten even ergens anders te zitten, ging ik alvast nadenken over mijn terras in de zomer. Tijdens ideeën opdoen kwam ik de muurparasol tegen. Wat een handig ding! In deze blog vertel ik je de voordelen van een muurparasol.

Afkoelen in de schaduw

Een parasol heeft vele voordelen. Als eerste: het beschermt je natuurlijk tegen de brandende zon. Niets is heerlijker dan de hele dag lekker op je terras zitten met een lekker drankje en wat vrienden. Maar zo’n hele dag volop in de zon hou ik niet vol hoor. Ik moet mij af en toe wel kunnen afkoelen in de schaduw. Maar niet alleen op mijn eigen terras. Als je naar terrasjes kijkt in de stad, zie je vaak dat de tafels onder de parasols helemaal bezet zijn en de tafeltjes die in de zon staan bijna niet. Parasols zijn dus een grote must!

De muurparasol

Wat ik altijd zo onhandig vind, is de parasol voet en stok die in de weg komen te staan. Ik struikel er altijd minimaal een keer wel over heen… Hiervoor is de muurparasol dus de perfecte oplossing! Ik zal je een aantal voordelen vertellen van de muurparasol. Ben jij ook op zoek naar een muurparasol? Neem eens een kijkje op muurparasol via parasol-shop.nl.

Voordelen:

#1 Geen last van de parasol voet

Vaak hou je je parasol op een plek. Doordat hij daar zo lang staat krijg je al gauw dat er ophopingen komen van vuil en insecten onder de voet. Met de muurparasol heb je hier dus geen last meer van!

# 2 Geschikt voor balkons

Doordat de muurparasol makkelijk wordt gevestigd aan de muur is hij ook beschikbaar voor balkons. Een balkon is niet altijd groot dus als je dan ook nog zo’n grote parasol erop moet zetten, is niet ideaal.

# 3 Je kunt je ruimte optimaal gebruiken

Net als een balkon, kan een terras ook klein zijn en wil je liever elke centimeter benutten en dus niet de ruimte heb om je terras te vullen met een grote parasol

#4 Geen last meer van je rug door het zware tillen

Het tillen van de parol voet naar een plekje om de juiste schaduw te krijgen is niet meer nodig.

#5 Het omwaaien van de parasol is in the past

Doordat de parasol stevig wordt gevestigd aan de muur is het omwaaien van de parasol geen probleem meer.

Genoeg voordelen dus!

Ben jij nu ook helemaal overtuigd dat de muurparsol een musthave is deze zomer? Koop dan je muurparasol!

 

Verlang jij ook zo naar de zomer? Let me know! Liefs Eva.


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe maak je je huis persoonlijker?

Hi! Leuk dat je deze blog weer leest! Als je een huis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *