Tuin makeover bij Sandra (Finntage)

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is tijd voor een nieuwe makeover in samenwerking met Hartman. Dit keer waren we bij Sandra van Finntage. Een prachtige tuin, maar er miste nog iets: een tuinset. Een fijne plek waar je met vrienden en familie kunt eten en borrelen. 

Een tuinset kiezen

Het kan soms best lastig zijn om een tuinset uit te kiezen… Waar let je op? Wat is belangrijk? Kijk goed naar wat je momenteel mist in jouw tuin. Een plek om aan te kunnen eten of juist een plek waar je kunt loungen.

Makeover!

En toen was het tijd voor een makeover. Zoals jullie weten hebben we al meerdere makeovers gedaan. Bij Sandra was het belangrijk om een fijne eettafel te hebben met comfortabele stoelen. Uiteindelijk is dit de tafel Yasmani geworden. Een grote tafel van 240×100. Dit is gecombineerd met de Sophie stoelen in het zwart. Het past echt helemaal bij Sandra!

Aankleding

En uiteraard is de aankleding ook helemaal in ‘Finntage-stijl’. Het zwart komt weer terug in het bestek, maar ook in het vloerkleed en de plantenpotten. Kortom: een prachtige combinatie!

Video

Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer een video van deze mooie makeover! Wil je de makeover zien? Hieronder vind je de hele video!

En, wat vinden jullie van de makeover? Wij vinden het resultaat super mooi geworden! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Spice it up!

Je komt thuis van je werk en wil beginnen met koken. Een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *