Tuin gericht wonen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wauw! Mijn eerste blog voor Furnlovers online, hoe gaaf?! Ik ben erg blij dat ik me nu ‘’part of the team’’ mag noemen en ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn blogs. Mijn doel is om zoveel mogelijk te posten, dus hier ga ik voor.

Ik zal mezelf even kort voorstellen voor ik aan mijn aller eerste blog begin. Mijn naam is Lisa, 24 jaar jong en ik woon klein maar fijn in een studio van 42m2 in het centrum van Leeuwarden, een top locatie. Ik heb een onwijs grote passie voor interieur die ik graag uit doormiddel van blogs en vlogs. En ik ben trotse eigenaar van DROMHUS interieur onwerp en-styling. Jullie kunnen mij vinden op instragram onder de naam @dromhus_ en mijn website bekijken www.dromhus.nl.

Ik ben ook altijd in voor aanvragen van leuke blog onderwerpen dus laat die vooral achter in de comments. En dan trap ik nu mijn eerste blog af, hooray!

1

  Prachtige buitentuin

Hoe heerlijk is het om op zwoele zomeravonden lekker in de tuin neer te ploffen, genietend van de ondergaande zon onder het genot van een drankje? Yes, heel fijn!

Ik kan er in ieder geval heel erg van genieten, en ben dan ook echt een buitenmens. Helaas heb ik niet de mogelijkheid om tuingericht te wonen. Maar je merkt dat het steeds populairder wordt om je tuin in stijl te laten matchen met je interieur.

2

Zie je jezelf al liggen?

Als in deze maanden de zon weer gaat schijnen openen de bloemknoppen zich. De zomer kan beginnen! Met de diversiteit in kleur- en bloemsoorten en daarbij de heerlijke geuren is het optimaal (na)genieten in de tuin.  En in welke interieur winkel je ook komt, de meest mooie buiten meubelen en inspiratie vliegen je om je oren. Van tuinsets, tot buitenposter tot de meest interieur proof kinderspeeltoestellen.

3

Niks fijner dan lekker wegdommelen in deze heerlijke stoel!

Maak van je tuin je zomerse huiskamer. Maak het gezellig door de kussens naar buiten te halen, tafels met veel eten en gezellige vrienden, verlichting, of een goed boek!

Kortom het buitenleven is één en al rozengeur en… Zonneschijn!

456

Bron 1 / 2 / 3

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Buitenleven

Wauw, gaaf dat ik mijn passie voor interieur en styling vanaf nu...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *