Tijd om te loungen…!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi allemaal! Genieten jullie ook zo van het weer… Wij wel! Het is zó genieten als de zon heerlijk schijnt. En, tegelijkertijd begint de stress: “ik moet mijn tuin weer opknappen!”. Misschien is jouw tuin ook wel door de winter een beetje verwaarloosd. Begrijpelijk. Dus! Tijd om aan de slag te gaan. 

Schoonmaken

Om te beginnen is het belangrijk dat alles er weer spik en span uit ziet. Spuit de groene tegels weer schoon, gooi dode planten weg en haal natuurlijk ook al het onkruid weg. Heb je dat gedaan? Dan ben je goed op weg om te komen tot jouw perfecte zomertuin.

Planten

De dode planten zijn weg en dus is het ook belangrijk om weer nieuwe planten en bloemen te kopen. Op deze manier krijg je echt het zomergevoel.

Loungebank, tuinmeubelen…

Komen er regelmatig vrienden en familie over de vloer? Dan wil je wel genoeg zitplek hebben. Begrijpelijk! Maar waar kies je nou voor? Hieronder heb ik een handige checklist voor je.

  • Kijk goed naar hoeveel zitplekken je ‘vast’ wilt hebben. Daarnaast zorg je ervoor dat je altijd wat klapstoelen hebt mochten er meer mensen komen.
  • Hoeveel plek heb je eigenlijk? Heb je een grote tuin of juist een kleine tuin? Of misschien heb je zelfs een balkon? Dit is bepaald voor de loungeplek die jij kunt maken. Als je een grote tuin hebt, raad ik juist aan om kleine, gezellige hoekjes te maken. Dit oogt een stuk mooier!
  • Kleur… Kleur is echt ontzettend belangrijk. Je wilt er ook niet volgend jaar al op zijn uitgekeken. Kijk eens goed naar je interieur. Wat voor een kleur heb je daar? Haal deze kleur anders ook naar buiten in jouw tuinmeubelen.

Wat kies jij?

Bij Eyoba kwam ik veel mooie tuinmeubelen tegen, waaronder van het merk Allibert. Betaalbare tuinmeubels die je perfect kunt combineren met jouw eigen stijl.

Alle producten van dit merk zijn gemaakt van kunststof en zijn weerbestendig. Ik zie mezelf hier al wel genieten hoor! En, ze hebben ook echt van alles. Heb je een balkon? Kies dan voor deze balkonset.

Past modern goed bij jou? Deze set vind ik dan een aanrader. Een mooi, strak design!

Inspiratie…!

De belangrijkste tip is om altijd genoeg inspiratie op te doen voordat je een tuinset uitkiest. Kijk bijvoorbeeld eens bij Eyoba en ontdek het hele assortiment. Genoeg keuze! Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is.

Ik kan niet wachten tot ik mijn balkon helemaal klaar heb gemaakt. Na het schrijven van deze blog ben ik weer vol inspiratie om aan de slag te gaan. Jij ook? Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Eyoba. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Een Bohemian interieur

Hi you! Wat is nou precies een Bohemian interieur? Ik vind het...
Read More

1 Comment

  • Wat een mooie en heerlijke loungehoek! Laat de zomer maar komen! Leuk en inspirerende artikel!

    Groetjes Marieke van Sukhi.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *