Rotan in de tuin

Inspiratie tijd: 2 minuten

Rotan meubels zijn al jarenlang favoriet van veel mensen. Ik begrijp dat maar al te goed! Je kunt het erg goed combineren met andere meubels en het brengt gelijk veel sfeer met zich mee. Rotan staat ook erg mooi in de tuin! Hoe je dit zelf kunt toepassen? Ik vertel het in deze blog! 

Rotan 

Je ziet rotan op verschillende manieren terugkomen in huizen. Denk aan accessoires, maar ook zeker aan meubels. De natuurlijke look maakt dat het erg goed te combineren is en niet te druk oogt. In ons huis heb ik een rotan stoeltje voor mijn dochtertje, een kapstok, maar ook een spiegel bijvoorbeeld. Heel erg leuk! 

Tuin

Zoals ik al aangaf kan rotan ook perfect voor in de tuin. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie rotan stoel voor buiten. Bij Het Mandenhuys kwam ik een prachtige stoel tegen, namelijk de Lounge. De stoel heeft een licht gewicht en daardoor kun je ‘m dus eenvoudig verschuiven en optillen.

Zo’n rotan lounge stoel kun je natuurlijk erg leuk aankleden! Leg er een vrolijk sierkussen op, zet er een mooie plant naast of kies voor andere decoratie. 

Summer time!

Nu we steeds vaker buiten kunnen genieten, mag een fijne relaxplek eigenlijk niet ontbreken. Op deze manier kun je je echt even terugtrekken, genieten van een boek of tijdschrift en een heerlijk drankje. Even me-time inlassen! Zoals je ziet kun je met deze stoel in ieder geval echt een heerlijke plek creëren. En, het staat gelijk echt zomers. 

Het Mandenhuys

Bij Het Mandenhuys vind je nog veel meer rotan meubels en accessoires. Zo hebben wij ook ons babywiegje van Het Mandenhuys! Ik zou zeggen: neem vooral even een kijkje op de website en bekijk het hele assortiment. 

Heb jij al rotan meubels in je tuin? Ik ben benieuwd! Liefs. 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Door de bomen het bos niet meer zien: hout in jouw interieur

Ben jij ook gek op hout in jouw interieur? Hout is er...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *