Maak het gezellig met Cosi

Inspiratie tijd: 3 minuten

Toen wij – inmiddels alweer bijna een jaar geleden – hierheen verhuisden, zagen we gelijk veel potentie in de tuin. Het is een grote tuin en wij waren slechts een balkon van 2 bij 2 meter gewend. Wat een luxe! Eén ding was zeker: we willen het hele jaar door kunnen genieten van onze tuin. En, dat kunnen we nu… namelijk in ons prachtige tuinhuis/overkapping. Uiteraard was de nodige aankleding wel noodzakelijk! En, extra gezelligheid én warmte natuurlijk ook. Ik vertel je graag meer over Cosi. Lees je mee?

De aankleding

We wilden echt een extra woonkamer creëren, waar je gezellig met vrienden kunt borrelen, een spel kunt spelen en natuurlijk gewoon fijn kunt relaxen. Om er een een knusse ‘woonkamer’ van te maken, hebben we een mooi vloerkleed neergelegd, verlichting ophangen/neergezet, wat planten erbij geplaatst, enzovoorts. Hiermee krijg je gelijk een huiselijk gevoel! Zeker een tip om mee te nemen als je zelf ook zo’n knusse ruimte wil creëren. 

Cosi

Onlangs kwam ik in aanraking met Cosi en ik was gelijk enthousiast. Wat een prachtige producten hebben ze! Wat mij betreft is een haard echt een musthave voor een overkapping of tuinhuis. Het brede assortiment van Cosi heeft daar verschillende opties voor. Je vindt dus altijd wel iets dat geschikt is voor jouw situatie en wensen. Ook al heb je weinig ruimte voor een warmteproduct. No problem at all! Zoals Cosi zelf zo mooi zegt: Let’s get Cosi and go outside. Met de warmteproducten van Cosi zit je wat dat betreft zeker goed! Ik vertel je graag meer over onze gashaard: de Cosivista 160.

Cosivista 160

De Cosivista 160 van Cosi is de grote broer van de Cosivista 120. Het verschil zit ‘m in de breedte. Wij hebben dus de gashaard van 160 cm breed. Echt een eyecatcher! Wat de gashaard zo uniek maakt is dat de haard helemaal vrijstaand is. Je kunt er doorheen kijken! Dit maakt dat een ruimte groter oogt. 

Zoals je ziet hebben wij de gashaard echt als roomdivider geplaatst. Maar het is natuurlijk net aan jou – wat jouw voorkeur heeft. Wil je de gashaard het liefst voor een wand plaatsen? Ook dat is mogelijk. Maak gebruik van de extra achterwand die meegeleverd wordt. Dit is een aluminium zwart paneel dat je vanaf de bovenkant erin kunt plaatsen. Bovendien kun je op deze manier ook altijd nog afwisselen! 😉

Wat heb je nodig? 

Eigenlijk is het heel simpel, want het enige dat je nodig hebt is een gasfles. Verder krijg je de Cosivista helemaal klaar geleverd. Zodra de gasfles is aangesloten, kun je direct genieten!

Maak het een geheel

Wat mij zo aanspreekt is het design van de Cosivista. Het heeft een strakke en moderne uitstraling waar je nog lang niet op bent uitgekeken. Het is tijdloos! Verder kun je het altijd nog verplaatsen – dus je zit niet vast aan een bepaalde indeling. Een andere look creëren? Dat kun je eenvoudig met de aluminium plaat. Mijn tip is om goed te kijken naar jouw ruimte. Waar komt de gashaard het beste tot z’n recht? En ook heel belangrijk: waar profiteer je het meest van de warmte? Wel zo lekker! 😉 

Wat vind jij van onze heerlijke plek? En natuurlijk het belangrijkste: ben je ook zo verliefd op de Cosivista 160? Ik in ieder geval wel! Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met deze blog, informatie en foto’s. Mocht je nog vragen hebben, dan vind ik het natuurlijk superleuk als je die met me/ons deelt! Liefs, Mariëlle. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé badkamer musthaves

In een badkamer zijn er een aantal meubels en accessoires die niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *