Lekker buiten zitten met vidaXL

Inspiratie tijd: 2 minuten

Nu de zon zich steeds vaker laat zien, krijgen we steeds meer zin om inspiratie op te zoeken voor de tuin. Wel begrijpelijk, toch?! Ik heb weer toffe inspiratie voor jullie: heerlijke loungesets en banken.

Ligbed

Als eerste kwam ik dit ligbed tegen. Hoe heerlijk is het om hier in te liggen als het zonnetje schijnt? Het ligbed is voor twee personen en je kunt kiezen voor verschillende houdingen. Je kunt rechtop zitten in de stoel en je benen omhoog doen. Want het onderste gedeelte en het bovenste kan je verstellen en precies neerzetten zoals jij het graag wilt. Super handig!

a

Ligstoel

Als je niet zo’n groot ligbed wilt kun je ook kiezen voor een ligstoel. Dit is iets compacter en makkelijk te verplaatsen, doordat er wielen onder het bed gevestigd zijn. Je kunt het bed in allerlei houdingen zetten doordat het verstelbaar is. Je kunt rechtop zitten of helemaal plat liggen.

aa

Zitzak

Dit is ook lekker zeg! Een vrolijke zitzak. Deze kan je makkelijk ergens neer leggen, op het gras bijvoorbeeld. Heerlijk een tijdschrift lezen of gewoon lekker liggen. Deze zitzak is ook nog verkrijgbaar in een ander patroon, welke je hieronder ziet.

aasd

dvf

Picknick tafel

Een picknicktafel voor kinderen kan natuurlijk ook niet onderbreken aan je tuin. Hoe leuk is het als je kids een eigen picknicktafel hebben?!

aaaaa

Ligbank

Als laatste kwam ik deze bruine bank met witte kussens tegen. Je kunt deze bank ook in meerdere ligstanden zetten. Er zitten sierkussens bij, maar je kunt natuurlijk je eigen kussens toevoegen om het helemaal tot jouw stijl te maken.

AAAAAa

 

Ik krijg wel zin in de zomer dagen als ik dit zo zie. Jij ook?

 

Dit is een gesponsorde blog.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5 gouden bijzettafels

Goud past natuurlijk heel erg bij deze feestmaand maar het kan natuurlijk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *