Klaar voor de zon?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hopelijk laat het zonnetje zich snel weer zien, want wij kunnen niet wachten op de zomer. Heerlijk warm weer, in het zonnetje zitten, maar… soms is het ook wel eens lekker om even in de schaduw te zitten. Bovendien is het ook niet goed voor je als je non-stop in de zon zit. En, heb je kids? Dan wil je al helemaal schaduw creëren in de tuin. Lees mee voor handige tips!

Zon, zon, zon…

Ik denk dat iedereen wel weet dat je goed op moet letten als je een tijdje achter elkaar in de zon zit. Jezelf en de kids goed insmeren met zonnebrand, een pet op en voldoende drinken. Misschien denk je “het is maar Nederland”, maar kijk eens naar vorige zomer. Toen was het behoorlijk warm op sommige dagen! Ik ben op zoek gegaan naar mooie inspiratie voor parasols. Zo kwam ik terecht bij Solero. Bij Solero een parasol kopen? Ik vind het zeker een aanrader en ik zal je uitleggen (en laten zien!) waarom.

Een parasol kopen bij Solero

Als je op zoek bent naar een parasol, dan raad ik je aan om dit aan te schaffen bij een expert. Dus niet een winkel die het ‘er maar bij verkoopt’. Nee: wil je vertrouwen en kunnen rekenen op kwaliteit? Kies dan voor een expert. Solero heeft parasols van hoge kwaliteit. Dat trouwens niet alleen, want ze hebben voor iedere tuin (of balkon) wel een geschikte parasol. Je wilt niet dat een parasol na korte tijd verkleurd, niet goed openvouwt of verslechterd qua materiaal. Neem dus eens ‘n kijkje bij Solero. 😉

Mijn favorieten parasols

Als eerste favoriet heb ik een zweefparasol uitgekozen, want dit vind ik zelf gewoon erg praktisch. Je hebt geen parasolstandaard in het midden staan, omdat – je zal het vast al wel door hebben – de parasol zweeft. Ideaal! Erg handig voor bij een loungeset zoals hieronder.

De onderstaande parasol heeft de naam ‘Lasagna’ gekregen. En, dat is niet zonder reden. De parasol bestaat – net als het Italiaanse ovengerecht – uit laagjes. Door deze laagjes kan de lucht gemakkelijk door de openingen. Hierdoor is het voor jou (als je eronder zit) een stuk koeler.Beschik je over een grote tuin, maar wil je het liefst niet overal losse parasols staan? Kies dan voor een dubbele parasol. Superhandig! Dit kan geheel op maat worden gemaakt door Solero.

Ten slotte wil ik nog aan je meegeven dat er bij Solero veel mogelijk is. Denk aan de soorten parasols, maar ook aan kleuren. Je kunt kiezen voor een donkere of juist een lichte parasol. Het is maar net wat jij wilt!

Ik ben heel erg benieuwd hoe jij zorgt voor voldoende schaduw in de tuin. Heb je ook een parasol? Zo ja, wat voor een? Of ben je juist nog op zoek naar een nieuwe parasol? Neem dan eens een kijkje op de website van Solero! Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration wednesday: de mooiste hanglampen

Het is weer tijd voor een nieuwe Inspiration Wednesday. Deze week zie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *