Jouw ideale buiten zitplek

Inspiratie tijd: 3 minuten

De zomerdagen komen er weer aan! Het wordt steeds lekkerder om buiten te gaan zitten. Maar op die hete zomerdagen, kan het ook te warm worden om buiten te zitten. Wat is hier nou de oplossing voor? Een veranda natuurlijk! Samen met Verasol creëer je jouw ideale buiten zitplek. Lees je mee om te horen over alle mogelijkheden? 

De verschillen 

Om lekker buiten te kunnen zitten, moet je natuurlijk wel precies weten wat jij wil. Daarom vertel ik je graag over verschillende opties voor een ideale buitenplek! 

Veranda

Een veranda is een overkapping. Hiervan zijn de zijkanten volledig open. Het kan vastzitten aan jouw huis of je schuur, maar het kan ook gewoon los staan in je tuin. Op een veranda kun je ook gadgets installeren, zoals bijvoorbeeld een zonwering. Een veranda is ook wel een andere naam voor tuinoverkapping, terrasoverkapping of gewoon overkapping. 

Tuinkamer

Wanneer je een veranda dicht maakt, dit door middel van bijvoorbeeld een glazen zijwand, noem je het een tuinkamer. Verasol heeft verschillende mogelijkheden om jouw veranda tot tuinkamer te creëren. Zo kun je dus kiezen voor glazen zijwanden, maar ook voor een dichte zijwand met aluminium of een zijwand met kozijn en ramen die je kunt kiepen en draaien. Een tuinkamer is niet geïsoleerd, dus wanneer het wat frisser is komt een heater wel van pas. 🙂 

Serre 

Een tuinkamer en een serre worden vaak met elkaar verward. Toch is er echt een groot verschil. Een serre is namelijk wél altijd geïsoleerd. De ramen/deuren van een serre zijn wel net zoals de tuinkamer te openen en afsluitbaar. Een serre is eigenlijk gewoon een verlenging van je woonkamer met glazen wanden. 

Leuke gadgets

Al deze mogelijkheden zijn er bij Verasol. Maar er is zelfs meer! Naast het hebben van deze extra ruimtes, is het ook handig om bepaalde gadgets te hebben. Zo hadden we het net over een heater. Dit is super fijn om te hebben in een tuinkamer als het bijvoorbeeld avond wordt en afkoelt. Niet alleen een heater is gemakkelijk, maar in de avond heb je natuurlijk ook licht nodig. Zo kun je led-spots laten installeren. Deze zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Ook kun je kiezen voor wat zonbescherming. Hierbij moet je denken aan een zonwering die onder het dak geplaatst wordt. Deze kan  handmatig zijn maar ook elektrisch. Ook kun je kiezen voor screens. Dit is ook een zonwering maar deze hang je aan de zij- of voorkant.  

De beste service

Verasol biedt ook vele services. Zo kun je iemand laten komen die alles voor jou opmeet. Zo zijn er geen mogelijkheden op fouten. Ook maatwerk is voor Verasol geen enkel probleem. Verasol kunnen de producten tot in de millimeter nauwkeurig op maat maken. Geen enkel project is hen te moeilijk! Monteren kun je zelf doen, maar je kunt ook Verasol laten komen die alles voor jouw monteert. Verasol werkt alles af, totdat de puntjes op de i staan!

 

Ga jij jouw woonkamer al uitbreiden, of jouw ideale zitplekje creëren? Neem anders nog eens een kijkje naar een overkapping voor in de tuin

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een nieuwe fauteuil voor in de slaapkamer

Een stoel voor in de slaapkamer? Zeker! Al een tijdje liep ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *