Inspiratie voor de tuin

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik kan niet wachten op de zomer, jullie? Hopelijk krijgen we weer lekker weer, zodat we heerlijk buiten kunnen genieten. Een barbecue in de tuin, lekker in het zonnetje zitten en ‘s avonds nog lekker buiten borrelen… Maar dan moet je tuin wel een fijne plek zijn. Ik kwam veel mooie inspiratie tegen bij OTTO! Lees je mee?

Tuininspiratie

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn tuin na de winter er niet echt mooi meer uit zag. Groene tegels, onkruid en ga zo maar door… Dus tijd voor een grote schoonmaak! Even een weekend bikkelen en dan heb je ook wat. Maarja, toen zag het er wel heel kaal uit. De meubels die we hadden staan, is niet meer wat me aanspreekt. Ik wil iets nieuws, dus ben ik op zoek gegaan naar inspiratie bij OTTO en deze deel ik graag met jullie. Are you ready? 😉

Uiteraard heb ik goed gekeken naar de huidige trends. Ik zie dat steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke materialen bij tuinmeubelen, zoals hout en rotan. Zelf vind ik dat ook erg mooi, omdat je daar echt een mooie uitstraling mee kunt creëren. Wat vind je bijvoorbeeld van de onderstaande set: de MERXX tuinmeubelset?

Een andere mooie houten tuinmeubelset vind ik de ‘Borkum’. Bij de vorige set heb je alleen maar banken en de set ‘Borkum’ heeft losse stoelen. Het is dus maar net wat je zelf fijn vindt en waar je de ruimte voor hebt.

En hoe heerlijk is deze ligstoel? Ik zie mezelf al liggen hoor! 😉

Naast de natuurlijke uitstraling kun je uiteraard ook kiezen voor een andere stijl. Misschien vind je het mooier om te gaan voor een strakke uitstraling. Dan vind ik de onderstaande set echt een aanrader!


Wil je meer een loungeplek creëren? Kies dan voor een neutrale basis, want op deze manier kun je altijd variëren met leuke sierkussens!

Dit jaar ga ik denk ik voor een mooie loungehoek en nieuwe tuinstoelen. Onze huidige tuintafel hou ik gewoon, maar ik ga een nieuwe look creëren met de nieuwe loungeset en tuinstoelen. Zo kun je eenvoudig je tuin een mooie make-over geven! Wat zijn jouw plannen voor de tuin? Kijk vooral eens bij OTTO voor nog meer inspiratie! Ik ben benieuwd.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Ace collectie van Normann Copenhagen bij Sterk Online!

Normann Copenhagen: een mooi merk die ik graag met jullie wil delen!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *