Hoe verwerk je cortenstaal in je tuin?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben je van plan om je tuin alvast helemaal klaar te maken voor een nieuw seizoen? Hoe zorg je ervoor dat je tuin in elk seizoen weer goed tot z’n recht komt? Hoe zorg je daarvoor en waar let je op? In deze blog wil ik je daar meer over vertellen en geef ik je een aantal handige tips. Ook vertellen we je hoe je cortenstaal verwerkt in je tuin. Denk bijvoorbeeld aan een cortenstaal borderrand. Lees je mee? 

Materialen

Als eerste is het slim om een combinatie te maken van diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van groen (gras, planten, bloemen), hout (schutting, loungeset, veranda, overkapping) en tegels. Hierdoor heb je voor elk seizoen een geschikte plek om te zitten, van te genieten en komt er elke keer weer iets nieuws tot bloei.

Inrichting

Bekijk ook eens goed de inrichting van je tuin. Waar let je op? Het is verstandig te kijken naar waar jullie de zon hebben en dan moet je voor jezelf bepalen of je het fijn vindt om in de zon te zitten of niet. Hou je ervan om lekker te zonnen? Dan is het wel zo fijn als je je ligbed of stoel kunt neerzetten op een stabiele plek. Je wil niet op het grind staan bijvoorbeeld. 😉 Wil je liever in de schaduw zitten? Of wil je bijvoorbeeld je eettafel in de schaduw hebben staan? Hou hier dan rekening mee of gebruik een parasol.

Cortenstaal verwerken in je tuin: waar let je op?

Wil je een speels geheel maken van je tuin, maar wil je wel dat alles goed op elkaar aansluit? Maak dan gebruik van cortenstaal! Zo kun je mooie afscheidingen maken tussen gras, grind en tegels bijvoorbeeld. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om cortenstaal. Dus je hebt genoeg keuze! Daarnaast weet ik zeker dat je er veel plezier van zult hebben. De uitstraling is erg mooi en het is onderhoudsvriendelijk.

Cortenstaal kun je dus verwerken in je tuin als borderranden. Ideaal! Daarnaast zijn er nog meer opties, zoals een cortenstaal waterval of plantenbakken. It’s up to you! 

Hoe zou jij cortenstaal terug laten komen in je tuin? Wij zijn benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ben jij altijd bereikbaar?

Herken je dit? Je zit in de trein of in de bus....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *