Hoe richt je jouw tuin leuk in?

Inspiratie tijd: 3 minuten

De tuin, de plek waar we in het voorjaar en zomer steeds meer komen.  Hoe zorg je voor een gezellige en sfeervolle tuin? Dat kun je best snel voor elkaar krijgen. Denk niet alleen in het groot, zoals bijvoorbeeld een loungeset, maar denk ook aan accessoires. Ik heb een aantal super leuke producten gezien voor buiten bij Sterk online die ik graag met jullie wil delen!

Verschillende buitenaccessoires

Woonaccessoires maken de tuin leuker en gezelliger. Creëer voor jezelf een rustig en fijn paradijs waar je graag zit! Ook is het zo dat je de tuinaccessoires snel en gemakkelijk neerzet en ook weer zo weghaalt als je er genoeg van hebt! Kijk mee naar de volgende buitenaccessoires die ik ga uitlichten.

Eva Solo FireGlobe haard

Deze haard kan eigenlijk echt niet ontbreken als je ‘s avonds lekker in je tuin aan het chillen bent met familie of vrienden. Heerlijk om lekker met een groep mensen om deze haard te gaan zitten.

st

Vogeltafel Eva Solo

En wat is er nou meer rustgevend dan lekker naar vogels te kijken, terwijl je heerlijk aan het loungen bent in je tuin? Het vogelzaad loopt vanzelf naar beneden in het vakje, super handig. Daarnaast is dit ook echt een design vogelhuisje, vinden jullie niet?

vogelhuisje

Bloembak SMD Design

Een bloembak brengt veel sfeer in een interieur! Kies voor kleurrijke bloemen erin als je tuin weinig kleur heeft. Heeft je tuin al wel veel kleur? Dan kan je ervoor kiezen om planten erin te zetten met neutrale kleuren. Je zult zien dat je tuin er levendiger uit zal gaan zien!

bloembak

bloembak1

bloembak2

Regenmeter

Wie had er gedacht dat een regenmeter er zo leuk uit kon zien? Ik niet in ieder geval! Met deze leuke meter heb je een functioneel element in je tuin staan die er ook nog leuk uitziet. We like!

regenmeter

Buitenmeubelen

Lekker buiten zitten gaat lastig zonder buitenmeubelen. Dit zijn eigenlijk toch stiekem wel een van de belangrijkste dingen in je tuin. Ik ga jullie mijn favorieten laten zien.

Buiten tafel van Functionals

Oh wat een heerlijke tafel! Ik zie mezelf hier al helemaal dineren. Deze tafel is weerbestendig, dus dat is handig. Je kunt de tafel goed combineren als je van eenvoud houdt, dus misschien met een Scandinavische stijl. Daarnaast kun je het ook combineren met bijvoorbeeld een stoere, industriële stijl!

sfeer

Loungebank Storm

En dan alweer door naar mijn laatste item die ik graag met jullie wil delen. Wat dachten jullie van deze heerlijke loungebank? Zo wordt het wel lastig om niet in slaap te vallen… 😉

loungebank

Ik ben benieuwd welke items jullie aanspreken. Ik zou zelf voor loungebank ‘Storm’ gaan!  Xoxo Sara.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sterk Online. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Office makeover part 6: Eettafel van Beliani

Zoals jullie misschien al hebben gezien zijn wij bezig met een office...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *