Handige tools van Fiskars voor de tuin

Inspiratie tijd: 3 minuten

Nu we weer meer buiten zijn, is het ook tijd om de tuin weer een frisse look te geven! Tijd voor nieuwe plantjes, de loungeset met fijne kussens en een parasol. Maar daarnaast moeten we ook eerst aan de slag… want het onkruid moet ook weg, het gras moet weer gemaaid zijn en je wil dat je tuin er weer helemaal klaar voor is. Welke tools mogen hierbij niet ontbreken? Ik vertel je er meer over. 

Weg met het onkruid

Zoals ik al zei is het wel zo fijn als het onkruid weg is. Wist je dat je dit eenvoudig kunt doen met de Xact onkruidtrekker. Met de handgreep kun je eenvoudig aan de slag en ben je binnen korte tijd klaar. 

Daarnaast is het fijn om met het onkruidmes tussen de tegels te werken. Hiermee kun je het onkruid gemakkelijk loshalen. Zo fijn dat je hierdoor een stuk sneller en comfortabeler kunt werken. 

Snoeien, snoeien, snoeien! 

Zijn er veel takken die je weg wil knippen? Dan is een goede snoeischaar erg belangrijk. Voor sommige planten en bomen is het belangrijk om de takken iets korter te maken, zodat het de groei weer bevordert. De bladen worden aan de zijkant ondersteund zodat ze gegarandeerd uitgelijnd blijven tijdens het knippen van dikke takken tot Ø 26 mm. Ideaal! 

Heb je een heggenschaar nodig? Dan is de Fiskars HS86 een aanrader. Erg fijn te gebruiken voor knippen en snoeien van struiken, bomen en heggen. Door het ergonomische design en het lichte materiaal kun je hier goed en comfortabel mee werken. 

En, wil je de randjes van het gras helemaal netjes en strak? Dan is de Fiskars GS42 een musthave. De snoeihoek is 360° instelbaar en door de Servo-System™ technologie wordt voorkomen dat de messen aan elkaar blijven plakken.

Let it grow! 

Steeds meer mensen gaan lekker tuinieren, maar ook kweken! Zo is het goed om regelmatig de grond te bestrooien met o.a. kunstmest. De Fiskars Solid handstrooier is hiervoor goed te gebruiken, omdat je het zo nauwkeurig kunt verspreiden. Met de instelknop kun je dosering bepalen. 

Wil je iets planten, maar vind je het lastig om diep in de grond te komen? Gebruik dan de Fiskars Solid plantstok. Hiermee maak je kuilen en gaten om zaden op de juiste diepte te kunnen planten. 

Een plekje voor de bij…

Bijen zijn essentieel voor onze planeet en het is extra belangrijk om ze een handje te helpen! Dat vindt Fiskars ook. Fiskars gaat deze Happy helpers een handje helpen en biedt tips om van elk stukje groen een BIJ-vriendelijke plek te maken. Een van deze tips is om een bijenhotel op te hangen! Op deze manier heb je een fijn plekje in je tuin voor onder andere bijen. En, het ziet er ook nog eens gezellig uit! Toch?! 

Ga jij ook lekker aan de slag met je tuin? Wie weet heb jij ook wat aan deze handige tools! Ik ben benieuwd wat jou handig zou lijken…! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een complete makeover met aluminium deuren

Deuren zijn een belangrijk onderdeel van elk huis of gebouw. Ze bieden bescherming,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *