Fleur je tuin op! 

Inspiratie tijd: 2 minuten

Heerlijk dat de zon zich weer laat zien! Vind je niet? Genoeg reden om weer lekker in de tuin te gaan zitten. Overdag lekker verkoeling zoeken onder de parasol en in de avond genieten van de zonsondergang. Maar… is jouw tuin eigenlijk wel klaar? Heb jij een chill plekje om te zitten? In deze blog vertel ik je graag wat meer over het opfleuren van jouw tuin! Lees je met me mee? 

 

Let’s plant some trees! 

Groen, groen en nog eens groen. Planten geven zoveel meer leven in jouw achtertuin. Maar niet alleen als decoratie zijn bomen of struiken mooi in de tuin. Ze zorgen in de hete zomerdagen namelijk ook voor verkoeling. Wees niet bang te variëren met verschillende soorten planten of bomen. Door te spelen met verschillende struiken of andere planten, creëer je namelijk ook wat meer diepte in de tuin. 🙂 

Tot in de late uurtjes genieten

Komen er wel eens vrienden naar jou toe om een gezellig avondje te hebben? Dan is het natuurlijk wel handig dat er ‘s-avonds wat verlichting in de tuin is. Naast dat het wel fijn is om te weten waar je loopt, zorgt verlichting ook voor een gezellige sfeer! Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld fakkels, lantaarns, tuinspots, kaarsen, en ga zo maar door. Verlichting maakt het helemaal af.

 

Verlichting hoeft niet alleen als decoratie te functioneren. Zo kun je namelijk ook het looppad van de garage naar de achterdeur laten verlichten of misschien het pad van de deur naar de vijver. Je wilt natuurlijk niet dat iemand er in valt. 😉 Voor alle soorten verlichting kun je terecht bij de buitenverlichtingzaak Nostalux

Ga los! 

Een tuin die recht toe, recht aan is, is natuurlijk erg saai. Om wat meer speelsheid te creëren, moet je ook wat speelser denken. Maak bijvoorbeeld in dat rechte pad wat meer bochten. Of zet een klein fonteintje of vijver in de tuin. Denk iets meer out of the box! 

Take a seat

Als vrienden of familie dan over de vloer komen, heb je wel wat zitplaatsen nodig. Ook hiermee moet je zeker niet bang zijn om te variëren. Kleine krukjes gemixt met wat leuke poefs. Of gewoon stoelen maar dan allerlei verschillende. Probeer de zitplek ook wat aan te vullen met leuke accessoires zoals een vloerkleed of andere accessoires. 

 

Wil je misschien nog wat meer tips of inspiratie? Neem dan gerust nog een kijkje naar eerder geplaatste blogs! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een retro interieur met een moderne twist

Waar denk jij aan bij retro? Vrolijke printjes, peace symbolen, veel kleur....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *