Een zweefparasol, de musthave voor in de tuin

Inspiratie tijd: 3 minuten

We hebben al wat dagen kunnen genieten van het heerlijke weer: de zon die zich steeds vaker laat zien en een aangename temperatuur. Juist in deze periode is een parasol erg handig en belangrijk. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van een zweefparasol. Lees je mee? 

Genieten in de tuin

Wanneer je een tijdje in de zon hebt gezeten, is het goed om ook even af te koelen en de schaduw op te zoeken. Mocht je weinig schaduwplekken in je tuin of op balkon hebben, dan is een parasol zeker een aanrader. Goed voor je huid en ook prettig om gewoon even lekker in de schaduw te kunnen zitten. Misschien wil je wel even een boek lezen en dat is niet altijd even comfortabel in de felle zon. Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende parasols. Elke parasol heeft zo weer voor- en nadelen en het ligt er ook maar net aan wat jij zoekt in een parasol of wat je belangrijk vindt. Heb je bijvoorbeeld veel of weinig ruimte? Wil je een grote parasol of juist een kleinere? Dit zijn allemaal punten die je moet meenemen bij het kiezen van een nieuwe parasol. Maar in deze blog vertellen we je specifiek meer over zweefparasols! 

Zweefparasol

Een van de voordelen van een zweefparasol is dat je het goed in een hoek van de tuin kunt opbergen. Je zult er geen last van hebben als je het niet in de tuin hebt open staan. Maar ik denk dat het belangrijkste voordeel is dat je het op verschillende manieren kunt afstellen, waardoor je altijd schaduw kunt creëren. Ideaal! Ik kwam een zweefparasol tegen bij Parasol Shop, namelijk de vrijhangende parasol “Sunwave”. Deze parasol is 270 cm (een fijn formaat dus!) en is in hoogte verstelbaar. Daarnaast kun je het ook achterwaarts kantelen in meer dan 80 posities. Op deze manier heb je niet alleen parasol in huis, maar kan het ook functioneren als schaduwdoek. 

Het doek van de parasol is gemaakt van polyester en voorzien van een PA coating. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vuil of water. Het is volledig beschermd! Zo is het ook 2000 zonuren beschermd tegen verkleuring. 

 

Ook de bediening werkt bij deze parasol super. Op de website van Parasol Shop vind je hier een duidelijke video over. Je kunt het hier bekijken:

Kies jouw uitstraling! 

Er zijn meerdere kleuren beschikbaar, dus je kunt helemaal gaan voor wat jij voor ogen hebt. Misschien wil je een opvallende kleur of juist een rustige uitstraling. De zweefparasol die hierboven is uitgelicht, kun je trouwens ook prima gebruiken op een balkon. Het fijne is dus dat het weinig plek inneemt, dus ook voor een kleiner balkon of een kleinere tuin is het zeker geschikt. Wil je toch gaan voor een andere parasol? Neem dan zeker een kijkje op de website van Parasol Shop! 

 

Heb jij een parasol in je tuin staan? En wat vind jij belangrijk als het gaat om een parasol? Ik ben benieuwd! Deel hieronder jouw mening. 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Leuke en functionele planten

Groene vingers! De uitdrukking voor mensen die goed voor planten kunnen zorgen!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *