Een vloerkleed in ons tuinhuis (met kortingscode)

Inspiratie tijd: 3 minuten

Eindelijk is het zover… Ons tuinhuis is helemaal klaar! We kunnen nu volop genieten van deze heerlijke plek. We wilden er een gezellige ruimte van maken, dat echt voelt als een verlengde van je huis. Daarom hebben we gekozen voor een mooi vloerkleed. Dit zorgt toch gelijk voor een huiselijk gevoel! Precies wat we wilden. Toen ik dit vloerkleed van Louis de Poortere zag, wist ik het meteen: dit moet ‘m worden! Nieuwsgierig? Ik laat het je zien! 

Een vloerkleed kiezen… 

Het is niet altijd even gemakkelijk om een vloerkleed te kiezen. Er zijn allerlei punten waar je op moet letten – denk aan het juiste formaat, de kleuren, het materiaal, vorm, de plek waar je het neerlegt, etc. Genoeg om over na te denken dus! Eén ding is in ieder geval heel erg belangrijk, namelijk dat het aansluit bij de stijl die jij voor ogen hebt. Ons nieuwe vloerkleed is de Coney Gray van Louis de Poortere. Door de lichte kleuren wist ik meteen dat dit uitstekend bij de rest zou passen. Tip: kijk eens goed naar de kleuren die jij momenteel gebruikt (in je huis of tuinhuis) en pas het daarop aan. Wij hebben bijvoorbeeld zwarte muren in ons tuinhuis en daardoor vind ik het extra mooi dat het lichte vloerkleed er zo uitspringt. 

Ons nieuwe vloerkleed

Ik vind het een aanrader om een vloerkleed te kiezen met een tijdloos design. Dus niet al te drukke of gekke prints, maar iets waar je nog lang niet op bent uitgekeken. Extra leuk is om je vloerkleed ook eens een keer anders leggen. Verticaal in plaats van horizontaal of schuin bijvoorbeeld. Zo ga je speels om met de ruimte! 

Hieronder zie je ons nieuwe vloerkleed in het tuinhuis. Ik vind het zo knus staan! Wat een gezelligheid. 

Het vloerkleed van Louis de Poortere is geïnspireerd op de lange zandige kusten van New Jersey en Long Island. Winterse stormen, waardoor rimpelingen en strepen ontstaan in het zand. In de abstracte lijnen zie je dit weer terugkomen. Net een schilderij! 

Elk vloerkleed is geweven op jacquard weefgetouwen met katoenen chenille garen. Het heeft meerdere lagen textuur, verweerde delen en ingewikkelde stiksels om een echte ‘vintage’-look te geven. Helemaal passend bij de laatste trends. 

Ik ben heel benieuwd wat je van ons nieuwe vloerkleed vindt! Staat te leuk, toch?! Extra leuk: ik mag jullie 10% korting geven op alle vloerkleden met de code ‘FURN10VERS’. Deze code is geldig t/m 4 juni 2021. Ik zou zeggen: shopse! Liefs, Mariëlle. 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly favourites: 5x de leukste tafelkleden

YES, de lente is begonnen en daarom gaan we verder waar we...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *