Een unieke uitstraling in je tuin met een zweefparasol

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik kan niet wachten tot we weer lekker kunnen genieten van het zonnetje, een warmere temperatuur en ons ook meer buiten bevinden. Tijd dus om alvast inspiratie op te doen om de tuin om te toveren tot een gezellige, sfeervolle plek. Een echt zomers gevoel creëren, met de juiste meubels, accessoires én niet te vergeten: een mooie parasol! Ik vertel je er meer over. 

Hoe ziet jouw tuin eruit?

Om te beginnen is mijn tip om eens te kijken naar de huidige staat van jouw tuin. Ziet het er nog grauw uit en heb je bijvoorbeeld veel groene aanslag? Pak de hogedrukreiniger erbij en maak het allemaal schoon. Dit maakt al een groot verschil! Haal dode planten, bloemen en/of onkruid eruit en zorg voor een goede basis. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je van start met de rest! 

Nieuwe tuinmeubels 

Zijn jouw tuinmeubels toe aan vervanging? Kijk dan eens goed naar welke sfeer jij wil creëren. Ga je voor een bohemian uitstraling of wil je juist gaan voor een landelijk gevoel? Het kan allemaal! Het is belangrijk om al bij de keuze voor nieuwe tuinmeubels te kijken naar de stijl. Vanuit hier kun je namelijk weer verder kijken naar mooie accessoires die hier goed bij passen. En, niet te belangrijk: de juiste planten, bloemen of zelfs boompjes! Een Ibiza vibe? Dan mogen we palmbomen natuurlijk niet ontbreken. 😉 

De juiste parasol

Misschien kun je het nu nog niet helemaal voorstellen… maar over een aantal maanden zitten we gewoon weer lekker in de tuin – in het zonnetje te genieten. Een goede parasol mag dan niet ontbreken. Een aanrader als het gaat om parasols is een zweefparasol. Hiermee heb je veel meer mogelijkheden als het gaat om het creëren van schaduw in je tuin. De Solero® Fuerto Pro is bijvoorbeeld écht een aanwinst voor je tuin. Dit is een vrijhangende parasol die o.a. geschikt is voor gebruik in de horeca, maar ook zeker in een tuin komt deze parasol goed tot z’n recht. Door de sterke arm blijft het doek van ruim 9 m2 goed op de plek en beschermt het tegen de warme zon, maar ook een zomerse regenbui. Win-win dus!

Een groot voordeel van deze parasol is dat het niet wordt geregeld door een koord met lierwerk. Het systeem opent en sluit door middel van een gasveer. Je hoeft het dus niet open te draaien! Hierdoor wordt het bedienen van een parasol heel erg makkelijk. Ideaal! 

xWat me in deze parasol ook erg aanspreekt is de kleur. Het O’Bravia doek op de Solero® parasol, is van hoogstaande kwaliteit. Bovendien heb je vier jaar kleurgarantie! Zweefparasols brengen veel voordelen met zich mee en hiervan heb je jarenlang plezier. 

Over Solero®

Ben je op zoek naar een nieuwe (zweef)parasol? Bij Solero® ben je aan het juiste adres. Ze hebben niet alleen een ruim assortiment aan parasols, maar ook aan handige accessoires. Neem bijvoorbeeld de Heliosa 11 infrarood heater. Deze heater is geschikt voor onder andere de Fuerto parasol (welke ik hierboven heb uitgelicht). Zo heb je echt een top combinatie en hoef je het in ieder geval nooit koud! 😉 De Heliosa 11 wordt geleverd met een snoer van 5 meter en heeft een speciale balein beugel. Hiermee kun je het goed bevestigen. Deze heater is geschikt voor een te verwarmen oppervlakte van 12 tot 15 vierkante meter.

De website van Solero heet niet voor niets www.parasols.nl. Zij zijn de specialist als het gaat om de ontwikkeling, verkoop en installatie van allerlei soorten parasols. En, wat extra fijn is: je kunt er als particulier terecht, maar ook als professional (bijv. in de horeca). Neem dus zeker even een kijkje op hun website! 

Ik ben benieuwd wat jij van deze mooie zweefparasol vindt. Iets voor jou? Laat de zon maar komen!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Uitgelicht: unieke keukens!

Misschien is het volgende voor jou ook herkenbaar… Je gaat verhuizen en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *