Een mooie voortuin met de potten van Capi Europe!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Toen wij hier kwamen wonen hebben we alles al vrij snel aangepakt, behalve de voortuin. Het is een plek waar je eigenlijk niet zit of bent, maar toch wel fijn als dit er netjes uitziet! Onlangs hebben we besloten om hier eindelijk aandacht aan te besteden en het op te knappen. En, we hebben het helemaal compleet gemaakt met de potten van Capi Europe. Kijk je mee?

Voortuin 

Het is natuurlijk afhankelijk van hoe groot je voortuin is of je er wel of geen gebruik van maakt. Misschien heb je best een groot formaat voortuin en heb je er ‘s avonds een heerlijk avondzonnetje waar je van wil genieten. Dan zou ik zeker aanraden om er een leuk bankje neer te zetten of een relaxstoel! Op deze manier kun je er lekker gaan zitten met een kop koffie, een glas wijn of iets anders en zo nog wat zon uurtjes mee pakken. 😉 

Wij hebben ervoor gekozen om in onze voortuin grind neer te leggen en dit te combineren met twee grote potten van Capi Europe. Toen ik de Nature Vase Elegant Deluxe Row van Capi Europe zag was ik gelijk enthousiast. Ik heb gekozen voor de ivoor kleur, omdat het me echt een vakantiegevoel geeft. 

Het is echt een perfecte match zo met het grind! We hebben gekozen voor twee dadelpalmen, welke nog wat hoger gaan groeien – dan staat het helemaal mooi. Dit geeft toch echt een zomers gevoel! 

De mooie bloempotten zijn lichtgewicht én zijn gemaakt in Nederland. De potten worden bovendien CO2 neutraal geproduceerd. De pot heeft een mooie textuur en heeft de naam ‘Row’. Dit is Engels voor lagen: de lagenstructuur op de pot. Wil je liever een andere kleur? Je kunt ook kiezen voor antraciet, zwart of olijfgroen. Elke kleur heeft zo weer z’n charme! Het is maar net wat past bij jouw tuin en jouw smaak. Daarnaast vind je bij Capi Europe nog meer mooie bloempotten, dus er is echt genoeg keuze! Neem vooral even een kijkje op hun website voor meer. 

Give away! 

Extra leuk: we mogen één Row pot in een kleur naar keuze weggeven! Doe je ook mee? 

  • Volg @capieurope & @furnlovers op Instagram 
  • Like de post op Instagram 
  • Tag onder de post een vriend(in) 

De winnaar wordt 12 september bekend gemaakt! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Huizenjacht uitzending!

Zoals sommige van jullie misschien al hebben gezien was Mariëlle woensdag 22...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *