Een mooi schapenvacht van Sheepy

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben jij al bekend met schapenvachten voor in een interieur? Ik vind het supermooi! Het brengt veel warmte en sfeer met zich mee. En, de aankleding is gelijk heel anders en is direct zo knus. In deze blog vertel ik je meer over de schapenvachten van Sheepy. 

Over Sheepy 

Eerst zal ik wat meer vertellen over Sheepy. Het idee dat een schapenvacht een tweede leven krijgt, was (en is nog steeds) een warme gedachte. Bovendien zorgt het voor een verrijking van een interieur. Van het kopen van een aantal vachten voor vrienden tijdens een vakantie in Tsjechië tot het beginnen van een webshop: Sheepy. Deze toffe webshop bestaat sinds 2016. En, ze hebben echt prachtige schapenvachten! De motivatie voor Sheepy? Continu op zoek gaan naar de beste vachten en natuurlijk een constante ontwikkeling van het bedrijf. Het hoofddoel is en blijft het aanbieden van de mooiste schapenvachten.

De vachten van Sheepy

Alle vachten zijn ingekocht aan de hand van een persoonlijke selectie en daarnaast is alles ecologisch gelooid in de Europese Unie. Bij Sheepy kun je altijd rekenen op een persoonlijke service. Heb je vragen? Gebruik de chatfunctie op website! Easy as 1 2 3.

Styling

Voor onze overkapping/tuinhuis was ik op zoek naar wat meer gezelligheid. Een mooi schapenvacht leek me perfect! En, inderdaad: het staat echt perfect bij de rest van de meubels en accessoires. Ik heb de vacht nu op een stoel gelegd met een kussen erbij, maar toen de overkapping nog niet helemaal klaar was had ik het binnen in mijn huis op de grond liggen bij de tv. Ook heel leuk! Dat vind ik ook het leuke van schapenvachten: je bent niet gebonden aan een plek of manier van stylen. Alles kan! 

Wat ik verder heel leuk vind is om verschillende materialen met elkaar te combineren. Op deze manier komt de zachte uitstraling van het schapenvacht nóg meer naar voren. 

Mijn schapenvacht van Sheepy 

Ik heb het IJslandse schapenvacht van Sheepy in het wit. Deze kleur kun je supergoed combineren en staat altijd mooi. Het is een langharig schapenkleed: Nalá. Het voelt heel zacht aan en is zowel geschikt voor binnen- als buitenleven. 

Wil je geen witte kleur? Dan kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een bruin schapenkleed. Ook heel mooi! 

Wat vind jij van mijn schapenvacht van Sheepy? Ik ben verliefd! Het staat zo knus en gezellig… Bovendien biedt het ook nog eens extra comfort, zoals in mijn rotan stoel. Ik ben benieuwd voor welk schapenvacht jij zou gaan. En, extra leuk: met de code Furnloverssheepy10 krijg je 10% korting vanaf €35. Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Huren en sfeer creëren

Wanneer je huurt in plaats van koopt, moet je alles weer netjes...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *