Een blokhut in elkaar zetten doe je met het juiste gereedschap

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het in elkaar zetten van een blokhut is vaak een grote en lastige klus, maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn! Met de juiste gereedschappen kom je heel erg ver. In deze blog vertel ik je hoe je met de juiste gereedschap een blokhut in elkaar kunt zetten, maar ook wat je met de blokhut kunt doen als hij eenmaal staat.

Het in elkaar zetten van een blokhut

Zoals de titel al zegt heb je het juiste gereedschap nodig om een blokhut in elkaar te zetten. Denk hierbij aan gereedschappen zoals, schroevendraaiers, boren, en hamers. Er zit bij bijna elke blokhut wel een makkelijke handleiding. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je de blokhut wel op de juiste wijze in elkaar zet. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het feit of je wel de juiste verbindingsmaterialen, zoals schroeven, gebruikt. Ook de verbindingsmaterialen zijn vaak bij deze pakketten inbegrepen. Als je geen specialist in blokhutten bent is dat natuurlijk helemaal niet erg. Je kunt ook hulp vragen.

Zelf maken

Als je super handig bent en als je klussen ook echt leuk vindt, is een blokhut uit eigen ontwerp maken echt een toffe uitdaging! Je kunt dan zelf een ontwerp uitwerken en vervolgens op bouwbestel.nl de benodigde materialen bestellen.

Inrichten van een blokhut

Een blokhut kun je op vele manieren inrichten. Het ligt er maar net aan welke wensen je hebt. Alleen opslag of een combinatie van opslag en lounge. Als je wens is om de blokhut puur voor opslag te gebruiken is het handig om er bijvoorbeeld schappen in te maken. Zo kun je al je spullen nog gemakkelijker opslaan. Als je ook een lounge gedeelte wilt, kun je een leuke loungeset neerzetten en de ruimte leuk aankleden met accessoires. Wil je de blokhut het hele jaar gebruiken? Dan kun je bijvoorbeeld ook een heater plaatsen.

Ook tijdens de winter

Voor mensen die denken dat een blokhut alleen voor de zomer is… jullie hebben het mis! Een blokhut kun je ook gebruiken in de winter. Natuurlijk heb je hele dichte blokhutten, die zijn vaak voor opslag, maar je kunt er ook het hele jaar inzitten. In een blokhut die deels open is kun je ook prima zitten. Je kunt warmte brengen door bijvoorbeeld een heater te plaatsen. Of door jezelf lekker in te pakken onder een aantal dekens. Tegenwoordig zie je  ook steeds vaker in blokhutten een vuurtafel. Deze hebben zoveel voordelen: het is een tafel, het geeft warmte én het vuur zorgt voor veel sfeer.

Heb jij thuis ook een blokhut? Laat het ons weten!

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Badkamer inspiratie

Soms heb je gewoon zo erg de behoefte om even te relaxen…...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *