De tuintrend van dit najaar!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Orde en rust creëren in de tuin kan soms erg lastig zijn. Voornamelijk wanneer je een echte plantenliefhebber bent. Natuurlijk wil je veel groen in de tuin, maar vaak staan alle planten dan toch maar gewoon kriskras door elkaar. Je wil het liefst verschillende leuke plekjes maken in de tuin. Zo heb je een terras, misschien een klein groente- of kruidentuin en een stuk gras met een looppad er doorheen. Wist je dat je dit op een leuke en moderne manier kon scheiden, zodat je toch nog alles geordend hebt? In deze blog vertel ik je erg graag meer over! Are you ready? 

Separate 

Voor het scheiden van alle verschillende plekjes in de tuin, heeft My Steel een super leuke accessoire: de cortenstaal kantopsluiting. Dit is een borderrand. Het heeft een bruin/oranje kleur door het ontstaan van roest. De borderranden dienen dus als lage afscheidingen voor alle verschillende elementen die zich bevinden in jouw tuin. De borderranden zijn tussen de 120 en 250 millimeter hoog. Er overheen stappen, om bijvoorbeeld nieuwe planten te planten, gaat dus super easy! 

Stoer en robuust

De kleur van deze coole accessoires is dus een roestkleur. Cortenstaal gaat daarom ook voor een lange tijd mee. Het materiaal is weerbestendig en eigenlijk gewoon onverwoestbaar. Dit geeft echter meer reden dat het perfect is in jouw tuin! De roestkleuren ontstaan dan ook door een natuurlijk roestproces. Het metaal creëert namelijk een eigen roestlaag. Dit gebeurt doordat het roest het dieperliggende materiaal afschermt van zuurstof. Zo wordt het roestproces vertraagd en komen er dus geen gaten in. De kleur die deze cortenstaal heeft, zorgt daarnaast ook nog eens voor een stoere en robuuste uitstraling!

Welke past bij jou? 

Je hebt veel verschillende keuzes bij de cortenstaal borderranden. Je kunt kiezen uit: rechte, gezette of geplette. Waarschijnlijk zegt dit je helemaal niets. Ik leg het je uit. Een rechte borderrand heeft geen omgezette bovenrand. Dit is super ideaal wanneer je bijvoorbeeld veel bochten moet maken. De geplette en gezette borderranden hebben wel een bovenrand. Bij een geplette borderrand is de rand volledig gebogen. Dit geeft het gevoel of de puntjes op de i zijn gezet. Bij een gezette borderrand is de bovenrand 90 graden gebogen. Dit geeft een erg chique vibe. 

Natuurlijk is dit niet het enige wat My Steel voor jou in de aanbieding heeft. Neem eens een kijkje op de site een laat je inspireren in de laatste tuintrends! Wie weet zit jouw pareltje er wel bij!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dromen, durven, DOEN

Hoe vaak dromen wij weg bij de mooiste interieurs die je ziet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *