De perfecte loungeset voor in onze tuin

Inspiratie tijd: 3 minuten

Toen we net verhuisd waren, was de tuin denk ik wel ons grootste project. Er lag letterlijk helemaal niks. Tijd om aan de slag te gaan! En, wat hoort er bij een perfecte tuininrichting? Een heerlijke plek waar je kunt relaxen: een mooie loungeset! Lees je mee? 

Waar moet je op letten?

Als je gaat kijken naar een loungeset is het belangrijk dat je een fijne plek kunt creëren waar je heerlijk kunt relaxen. Kijk dus goed naar hoeveel ruimte je hebt voor een loungeset. Heb je veel plek? Dan kun je ook kiezen voor een ruimere zitplek. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Weinig ruimte? Kies dan voor een kleinere loungeset. Zorg ervoor dat je nog voldoende ruimte hebt voor leuke accessoires – denk aan kaarsen, kussens, planten en dergelijke. Dat maakt het helemaal af! 

Onze loungeset van Beliani

We hebben in onze tuin een grote overkapping. Plek genoeg dus voor een loungeset! Ik kwam in aanraking met Beliani en was in één oogopslag verliefd op de loungeset ‘Timor’. Het is gemaakt van acaciahout en heeft een warme uitstraling. Bij de set hoort ook nog een bijpassende tafel. Dit maakt het helemaal af! 

Je kunt ervoor kiezen om de loungeset met elkaar te verbinden, zodat je een hoek hebt. Maar momenteel hebben wij de set uit elkaar, waardoor we er een andere tafel tussen kunnen zetten. Dit biedt weer meer zitplekken en ruimte. Extra leuk als je het kan zo kan variëren! 

 

Bij de loungeset worden heerlijke kussens geleverd. Op deze set kun je écht genieten. Ik vind de kleur van de kussens ook goed passen bij het hout. Doordat wij de achterwand van de overkapping zwart hebben geverfd, springt de loungeset er echt uit. 

Bij Beliani kun je terecht voor nog veel meer tuinmeubels, maar ook voor meubels voor in de woonkamer bijvoorbeeld. Kortom: genoeg keuze. Wat ik zo fijn vind aan onze nieuwe set, is dat je het perfect kunt combineren. 

Wil je het nog meer aankleden? Kies dan voor een leuk plaid, kussens en bijvoorbeeld een grote mand op de grond waar je spullen in kunt opbergen. Op de tafel heb je genoeg plek voor leuke kaarsen én hapjes/drankjes. Ideaal! 

Met deze loungeset van Beliani kun je in ieder geval eindeloos stylen. Zo kun je de bijbehorende tafel ook tussen de twee lounge delen in zetten en een andere salontafel in het midden zetten. 

Wat vind jij van onze nieuwe loungeset? Een heerlijke plek, toch?! Ik vind het echt een aanrader om eens een kijkje te nemen bij Beliani. Genoeg keuze én inspiratie. Liefs, Mariëlle. 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Grill & impress

Stel je voor: je wilt een speciaal etentje organiseren. Dit doe je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *