De mooiste tuininspiratie uitgelicht

Inspiratie tijd: 3 minuten

Leuk dat je deze blog leest! Vandaag zou ik graag willen vertellen over de tuin. De tuin waar je geniet en relaxed met gezelschap. Het is immers een plek waar je je veel bevindt, vooral als het zonnetje lekker schijnt. Maar misschien wil je juist wel een plek creëren waar je ook van kan genieten als het weer ietsje minder is? Ik kwam mooie inspiratie tegen, lees je mee?

Serre en terrasoverkappingen

Als je het mooi vindt om glas te verwerken in je tuin en veel lichtinval wil behouden, zijn de serres en terrasoverkappingen van Metalura zeker een aanrader. Ik kwam Metalura tegen toen ik op zoek was naar inspiratie voor tuinen. Bij hen kun je terecht voor slimme glassystemen. Denk aan balkonbeglazing, tuinkamers, glazen wandsystemen, windschermen en meer.

Wat is een serre? 

Volgens Metalura is een serre een stijlvolle dragende constructie waarbij de overkapping en een geïntegreerd systeem is inbegrepen. Hartstikke fijn als je met wat gezelschap in de tuin wilt zitten. Een voordeel hiervan is dat het zeker niet aanvoelt als een benauwde ruimte. Het is in principe een soort glazen ruimte aan je huis. Ideaal! Je behoudt wel de openheid, maar je kunt er zeker een knusse plek van maken.

De kenmerken van Metalura zijn toch wel erg uniek en hebben prachtige designs. Er is genoeg keuze. Wil je een transparante schuifwand of juist steel-art? Het is allemaal mogelijk! Steel-art geeft een industriële look, door het gebruik van staal. Wat ik ook erg fijn vind, is dat je alles naar wens kunt inrichten. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting! Alles wordt met jou besproken. Het doel van Metalura is om aan jouw wensen te voldoen en op een creatieve manier het gewenste resultaat te leveren!

Wat is een terrasoverkapping?

Iedere dag genieten in je tuin zonder bang te worden dat je nat wordt van de regen? Een terrasoverkapping is een erg handige manier. Vind je het leuk om eens mee te kijken met het proces tot aan resultaat? Dan ben je hier aan het goede adres. Metalura laat het je zien en bespreekt alles met je. Als je toch wat meer wil dan alleen een terrasoverkapping, dan kun je er ook altijd voor kiezen om het uit te breiden naar een tuinkamer.

Er zijn drie verschillende soorten terrasoverkappingen: de style-, smart- en superior overkapping. Wat deze drie met elkaar overeen hebben is duurzaamheid.

  • De style overkapping heeft een flexibele dakhelling waardoor die toepasselijk is voor elk type woning;
  • De smart overkapping is voorzien van schuiframen. Door het flexibele dak kun je zelf de temperatuur regelen in je overkapping.
  • Deze superior terrasoverkapping is erg kenmerkend voor Metalura. Deze overkapping biedt veel mogelijkheden, zoals een constructie met een vlak dak. Het komt in meerdere kleuren en wordt altijd op maat geleverd.

Zoals je hieronder ziet krijg je echt een mooie, open ruimte met een terrasoverkapping. Je kunt het leuk inrichten met een loungeset, maar ook een eettafel past hier perfect. Een leuk vloerkleed, planten, kaarsjes en je bent er helemaal klaar voor. 😉

Maar waarom kies je voor een terrasoverkapping? Een terrasoverkapping is fijn en geeft een rustgevend gevoel in de tuin. Je kan zo meer gebruik maken van jouw tuin, doordat je niet keer op keer wordt natgeregend. Ook is het fijn om te weten dat de overkapping zowel wind- als waterdicht is. 

Monteren

Over het monteren hoef je je geen zorgen te maken, er komen vaklieden van Metalura om de zorgen van de montage op zich te nemen. Ze werken zorgvuldig en professioneel. Ook een leuk weetje: deze overkappingen van Metalura worden gemaakt uit duurzame producten!

Zelf kan ik me al inbeelden hoe mooi en comfortabel het zou voelen in mijn toekomstige tuin. Bij Metalura heb je veel fantastische keuzes – erg moeilijk zou het wel kunnen worden als je een keuze moet maken uit al deze unieke en erg mooie designs. Zelf vind ik de style-terrasoverkapping er luxe en spectaculair uitzien! Neem een kijkje op de website als je er geïnteresseerd in bent, dat zal zeker de moeite waard zijn.

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Urban Classics: overeenkomsten in fashion en interieur

Mode en interieur hebben veel met elkaar te maken. De trends die...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *