De mooiste tuinhuizen op een rij

Inspiratie tijd: 4 minuten

Dit jaar kunnen we helaas niet op vakantie, maar… er is wel een ander groot voordeel: we hebben budget over om in ons huis te steken. 😉 Misschien heb je een bepaalde klus die je maar uit blijft stellen of een wens waar je het budget nog niet voor had. Wie weet is het nu wel de tijd om er iets mee te doen! Altijd al een tuinhuis willen hebben? Een mooie overkapping waar je met lekker én minder weer van kunt genieten? Lees dan deze blog! 

De trends op het gebied van tuinhuizen

Er zijn een aantal trends die we steeds meer voorbij zien komen. De eerste is het gebruik van zwart: een zwart plafond, wand of beide is tegenwoordig erg geliefd. Vooral de combinatie van zwart met houtkleur is favoriet! En, extra fijn: het is tijdloos! Onlangs was ik voor inspiratie bij Jan de Boer Tuinhuizen en daar zag ik deze combinatie ook staan. Ik was gelijk verliefd – wauw! Je kunt het precies zo stylen als jij voor ogen hebt. Hou je van stoer en robuuste materialen? Doen! Maar je kunt het ook vrouwelijk, licht en romantisch inrichten. 

Een houtkachel erbij en je zit er heerlijk! Wat ik ook zo mooi vind is dat je het goed kunt combineren met een lichte vloer en bijvoorbeeld wat mooie groene planten. De kleur van de planten springen er dan echt uit! 

Werkplek of woonkamer

Een andere trend die we de afgelopen maanden steeds meer zien is het creëren van een werkplek of extra woonkamer in het tuinhuis. Nu we allemaal steeds meer thuis werken, is het wel zo fijn als je je echt even kunt terug trekken. Weg van de kinderen, dieren of je partner. 😉 Een raam in het tuinhuis zorgt ervoor dat je altijd het even lekker kunt ventileren. 

Tip: haal buiten naar binnen en andersom! Het leuke behang hierboven staat superleuk en je creëert er gelijk een natuurlijke vibe door. Andersom is het ook heel leuk: zet een mooie houten bank voor je tuinhuis. Mocht het zonnetje schijnen, kun je heerlijk even een kop koffie of thee drinken in de zon! 

Liever een lichte kleur? Geen probleem! Ook daar kun je zeker weten helemaal los gaan qua styling. En, hoe gaaf is de schuifdeur? Ik hou van die stoere elementen erbij! 

Kortom: er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om tuinhuizen en de styling ervan. Wat ik zo fijn vind bij Jan de Boer Tuinhuizen is dat er een groot assortiment is. Je kunt er dus van alles vinden en je krijgt een persoonlijk advies. Heel belangrijk! Op deze manier weet je namelijk zeker dat je tot de juiste keuze komt. 

Ga je voor een luxe uitstraling? Dan vind ik de onderstaande overkapping echt een aanrader. Wauw! Mijn aandacht ging hier gelijk naar toe. 

Anno 2020 kiezen we allemaal steeds meer voor kleur. Zowel binnenshuis als… buiten! I love it. Het staat gelijk zo gezellig! Door voor een donkere kleur te kiezen voor de overkapping springen de kleuren er echt uit. Te leuk ook die macramé hangers rechts vooraan. Tot in de puntjes gestyled! 

Voor welke opstelling ga jij?

Ook wat betreft de opstellingen zijn er veel mogelijkheden bij Jan de Boer Tuinhuizen. Wil je een overkapping met daarbij een schuurtje? Ook dat is een optie. Je kunt alles overleggen, zodat je altijd komt tot de juiste opstelling. 

Wil je de zijwanden niet helemaal dicht? Ga dan voor de onderstaande optie! Zo hou je het toch nog wat lichter en ruimtelijker. 

Hieronder nog zo’n mooi voorbeeld van een “open” zijkant: 

Van klein tot groot… Niets is te gek. 😉 Ik zou zeggen: ga vooral eens langs de showroom van Jan de Boer Tuinhuizen, want dan heb je gelijk een goede impressie. Extra voordeel: De materialen die ze gebruiken zijn FSC (Forest Stewardship Council), dat staat garant voor verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Jan de Boer tuinhuizen

Van overkappingen, schuren tot aan vlonders, vloeren en meer. Je kunt van A tot Z terecht bij Jan de Boer tuinhuizen. Zoals ik al eerder aangaf: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een buitenkeuken maken, een tuinkantoor, een guesthouse of zelfs een fietsenstalling? Voor dit en nog veel meer kun je terecht bij Jan de Boer Tuinhuizen. Bekijk hun assortiment voor meer informatie! 

En, hoe staat het ervoor met jouw tuin? Toe aan verandering? Tijd voor een (nieuwe) overkapping of tuinhuis? Ik ben heel benieuwd! Hopelijk heb ik je met deze blog weer kunnen inspireren. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een moderne slaapkamer compleet bestellen? Het kan!

Het kan voorkomen dat je uitgekeken bent op je huidige slaapkamerinterieur of...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *