De mooiste items voor in je tuin!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Yes! De lekkere dagen komen er dan toch echt aan… we mochten al even genieten van wat warme dagen, maar het bleef erg wisselvallig. Gelukkig komt de zon nu echt om de hoek kijken en is het tijd om jouw tuin helemaal zomer-proof te maken! Het werd daarom tijd om de tuin onder handen te nemen en om op zoek te gaan naar de mooiste tuinmeubelen en materialen. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Grootte van jouw tuin

First things first. Kijk eerst goed naar de grootte van jouw tuin. Heb jij bijvoorbeeld niet zo veel ruimte? Dan is het zonde als er een mega grote tuinset komt. Meet daarom altijd goed de maten op en maak voor jezelf een soort schets (hier hoef je niet goed voor te kunnen tekenen ;-)). Het is meer dat je een indruk hebt van waar alles straks terecht komt én op die manier voorkom je dat alles te groot of klein uitvalt.

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen mogen dus zeker niet ontbreken in de tuin. Voor iedereen is het verschillend wat hij/zij mooi vindt, maar er zijn een aantal items die echt niet mogen ontbreken. Denk dan aan een eettafel voor buiten, zodat je in de ochtend hier heerlijk kunt ontbijten met z’n alle, of een prachtige stoelen voor erbij? En iets wat echt een must have is, is een mooie loungeset hout! Met deze set kun je echt heerlijk ontspannen, doordat er fijne kussens op liggen. Daarnaast is het een fijne grote bank, zodat je er met familie en vrienden op kunt relaxen. Wat vinden jullie van de prachtige aluminiumpoten? Hierdoor krijgt je tuin echt een fris en uniek karakter. Kortom: een hele mooie bank voor in jouw tuin.

Materiaal

Een tip is om te kijken naar welke materialen jij binnen in huis hebt. Heb jij veel stof? Trek dit door naar buiten en leg mooie extra stoffen kussens op de bank bijvoorbeeld. Gebruik jij veel hout? Dan is dus deze lounge set een super toevoeging in jouw tuin. De set is gemaakt van duurzaam teakhout. Dit hout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië! Het hout geeft een stoere look doordat er een ‘old teak greywash’ overheen zit. Dit is net een mooie finishing touch.

Wil jij zelf het comfort van de mooie loungebank ervaren? Dan zal ik zeggen: probeer ‘m eens uit! Succes allemaal met het zomer-proof maken van jouw tuin. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Baby- en kinderkamers

In deze blog laat ik jullie een aantal leuke baby- en kinderkamers...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *